Ειδήσεις ΕΚΛΟΓΕΣ 2015· ΤΣΙΠΡΑΣ· ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ· ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ Διαύγεια 26 Αθήνα Αναλυτικά

Πότε πληρώνουμε και πότε όχι τους ιδιώτες γιατρούς του ΕΟΠΥΥ! Δείτε τι ισχύει

Πότε πληρώνουμε και πότε όχι τους ιδιώτες γιατρούς του ΕΟΠΥΥ! Δείτε τι ισχύει
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 10.01.2014 | 12:20

Δεν είναι λίγες οι φορές που καταγγελίες φθάνουν ακόμη και στο γραφείο του υπουργού Υγείας ότι ασθενείς ενώ πηγαίνουν σε συμβεβλημένους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ αναγκάζονται να πληρώνουν.

Άλλωστε η ενημέρωση είναι περιορισμένη και η υπόθεση με το πλαφόν των δωρεάν επισκέψεων συχνά αποτελεί επιχείρημα ώστε οι ασφαλισμένοι να καταβάλουν χρήματα.

Η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ (ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ) που περιλαμβάνει τους συμβεβλημένους γιατρούς με τον Οργανισμό διευκρινίζει σχετικά με τις πληρωμές: Η ιατρική επίσκεψη σε συμβεβλημένους ιατρούς του ΕΟΠΥΥ ΔΕΝ απαιτεί καμία πληρωμή.

Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις! 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ Iatropedia.gr


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Αποκαλύψεις για την τραγωδία στο Δαφνί με τους 3 νεκρούς - Ο  επικίνδυνος  ασθενής που έβαλε τη φωτιά Αποκαλύψεις για την τραγωδία στο Δαφνί με τους 3 νεκρούς - Ο "επικίνδυνος" ασθενής που έβαλε τη φωτιά
  2. Ασύλληπτη τραγωδία στο Δαφνί! Τρεις ασθενείς βρέθηκαν νεκροί και δεμένοι στα κρεβάτια τους - Λιποθυμίες συγγενών - ΒΙΝΤΕΟ Ασύλληπτη τραγωδία στο Δαφνί! Τρεις ασθενείς βρέθηκαν νεκροί και δεμένοι στα κρεβάτια τους - Λιποθυμίες συγγενών - ΒΙΝΤΕΟ
  3. 196.844 ευρώ αποζημιώσεις προς 263 κτηνοτρόφους! 196.844 ευρώ αποζημιώσεις προς 263 κτηνοτρόφους!