Ειδήσεις ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ· ΤΣΙΠΡΑΣ· ΕΦΟΡΙΑ· ΤΡΑΠΕΖΕΣ· ΦΩΤΙΑ· ΕΝΦΙΑ Διαύγεια 31 Αθήνα Αναλυτικά

Πότε πληρώνουμε και πότε όχι τους ιδιώτες γιατρούς του ΕΟΠΥΥ! Δείτε τι ισχύει

Πότε πληρώνουμε και πότε όχι τους ιδιώτες γιατρούς του ΕΟΠΥΥ! Δείτε τι ισχύει
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 10.01.2014 | 12:20

Δεν είναι λίγες οι φορές που καταγγελίες φθάνουν ακόμη και στο γραφείο του υπουργού Υγείας ότι ασθενείς ενώ πηγαίνουν σε συμβεβλημένους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ αναγκάζονται να πληρώνουν.

Άλλωστε η ενημέρωση είναι περιορισμένη και η υπόθεση με το πλαφόν των δωρεάν επισκέψεων συχνά αποτελεί επιχείρημα ώστε οι ασφαλισμένοι να καταβάλουν χρήματα.

Η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ (ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ) που περιλαμβάνει τους συμβεβλημένους γιατρούς με τον Οργανισμό διευκρινίζει σχετικά με τις πληρωμές: Η ιατρική επίσκεψη σε συμβεβλημένους ιατρούς του ΕΟΠΥΥ ΔΕΝ απαιτεί καμία πληρωμή.

Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις! 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ Iatropedia.gr


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Πιερία: Ήθελε να βγάλει χρήματα στο εξωτερικό και έχασε 44.000€  - Κατάλαβε αργά τι συνέβαινε πίσω από την πλάτη του! Πιερία: Ήθελε να βγάλει χρήματα στο εξωτερικό και έχασε 44.000€ - Κατάλαβε αργά τι συνέβαινε πίσω από την πλάτη του!
  2. Αμφίπολη: Αφήνουν το μνημείο να ρημάξει! Κίνδυνος καταστροφών λόγω έλλειψης χρημάτων Αμφίπολη: Αφήνουν το μνημείο να ρημάξει! Κίνδυνος καταστροφών λόγω έλλειψης χρημάτων
  3. Προσοχή! Νέα ηλεκτρονική απάτη με θύματα ανυποψίαστους πολίτες - Πώς να αποφύγετε τους επιτήδειους Προσοχή! Νέα ηλεκτρονική απάτη με θύματα ανυποψίαστους πολίτες - Πώς να αποφύγετε τους επιτήδειους