Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Tmerruan turistët duke u thënë se do sulmohet Europa nga terroristët

Tmerruan turistët duke u thënë se do sulmohet Europa nga terroristët
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Στην ίδια κατηγορία

Τελευταία ενημέρωση: 06.10.2010 | 12:04

 Ankth intesiv mbizotëron në të gjithë Europën ,pasi përveç disa ndërtesave kyçe,shqetësim për goditje nga terroristët mbizotëron edhe në aeroportet europiane

Për këtë arsye të gjitha aeroportet kanë marrë masa të jashtëzakonshme.Edhe Japonia ,por edhe Amerika u kanë bërë thirrje qytetarëve të jenë shumë të kujdesshëm nëse udhëtojnë për në Europë.Sipas një njoftimi të ministrisë së Jashtme Japoneze,qyterarët japonezë duhet të tregojnë kujdes të veçantë kur udhëtojnë me mjetet e transportit publik në Europë dhe kur vizitojnë vende turistike.

Gjithashtu edhe Suedia u ka bërë thirrje qytetarëve që udhëtojnë në Europë të jenë vigjilent në ndërtesat publike dhe në transportin publik."Duhet të jeni të sigurtë kur shkoni në vende publike,vende ku grumbullohen shumë turistë,në vende afër ndërtesave publike,automjetet e transportit publik dhe në të gjitha zonat dhe vendet ku ka shumë popullsi.

Shërbimet sekrete të Suedisë kanë rritur në 3 (nga shkalla maksimale 5) nivelin e mundshëm të sulmeve terroriste,edhe pse argumentojnë se aktualisht nuk do të ketë rrezik të menjëhershëm.
Alarmin e para e dha Amerika nëpërmjet mediave ,por edhe nëpërmjet shërbimeve sekrete.Përsa i përket spitaleve,bëhet fjalë se kontrollet janë rritur në shkallë të madhe.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο