Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ένεση 1,5εκ.€ για την ενίσχυση της ανακύκλωσης στην Πελοπόννησο

Ένεση 1,5εκ.€ για την ενίσχυση της ανακύκλωσης στην Πελοπόννησο
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Στην ίδια κατηγορία

Τελευταία ενημέρωση: 21.10.2010 | 12:31
Πρώτη δημοσίευση: 21.10.2010 | 14:31

Με τα χρήματα θα αγοραστούν απορριμματοφόρα και κάδοι συγκέντρωσης ανακυκλώσιμων υλικών...

Ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Φώτης Χατζημιχάλης, συναντήθηκε χθες με την υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Τίνα Μπιρμπίλη στο γραφείο της, με την οποία συζήτησαν θέματα σχετικά με την αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών προβλημάτων της Πελοποννήσου.

Στη συνάντηση δόθηκε ιδιαίτερο βάρος στον Περιφερειακό Σχεδιασμό για τη Διαχείριση των Απορριμμάτων, επιβεβαιώθηκε η απόφαση της κυβέρνησης για την όσο το δυνατόν ταχύτερη έγκριση και υλοποίησή του και σχεδιάστηκε ο τρόπος μέσω του οποίου θα επιταχυνθούν οι διαδικασίες έγκρισης και εφαρμογής.

Επίσης, η υπουργός Περιβάλλοντος και ο Περιφερειάρχης ασχολήθηκαν με τη στήριξη των πρακτικών ανακύκλωσης, καθώς και την εκχώρηση του ποσού ύψους 1,5 εκ. € από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» (ΕΠΠΕΡΑΑ) στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, το οποίο σύμφωνα με εισήγηση του κ. Χατζημιχάλη θα διατεθεί για την αγορά απορριμματοφόρων και κάδων συγκέντρωσης ανακυκλώσιμων υλικών.   Διαδώστε αυτό το άρθρο