Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Εποχικοί στην Ελληνική Στατιστική Αρχή

Εποχικοί στην Ελληνική Στατιστική Αρχή
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Στην ίδια κατηγορία

Τελευταία ενημέρωση: 09.12.2010 | 11:12
Πρώτη δημοσίευση: 09.12.2010 | 11:12

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοίνωσε οτι θα προσλάβει εποχικούς υπαλλήλους για τη διενέργεια Γενικών Απογραφών Κτιρίων και Πληθυσμού-Κατοικιών 2010-2011.


Οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν ως Τομεάρχες. Μάλιστα υπολογίζεται οτι θα χρησιμοποιηθούν μέχρι 14.000 Τομεάρχες σε όλη τη χώρα.

Η αμοιβή τους υπολογίζεται στα διακόσια ευρώ (€ 200,00) μικτά μηνιαίως (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ για όσους εκδίδουν δελτίο παροχής υπηρεσιών). Αναμένεται να απασχοληθούν για τέσσερις περίπου μήνες, μέσα στο πρώτο πεντάμηνο του 2011.

Η αίτηση συμμετοχής υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (www.statistics.gr/) το αργότερο μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2010.

Οι Τομεάρχες δύνανται να είναι ιδιώτες ή δημόσιοι υπάλληλοι άλλων υπηρεσιών (πλην της ΕΛ.ΣΤΑΤ., του Υπουργείου Οικονομικών και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη) ή υπάλληλοι Νομικών Προσώπων Δημοσίου ή Ιδιωτικού Δικαίου ή υπάλληλοι Οργανισμών, και θα απασχοληθούν στις εργασίες διενέργειας των Απογραφών Κτιρίων και Πληθυσμού-Κατοικιών, στην περιοχή (Τομέα) που θα τους ανατεθεί από τους κατά τόπους Επόπτες Απογραφής

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.   Διαδώστε αυτό το άρθρο