Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

ΑΣΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΠΕΙ

ΑΣΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΠΕΙ
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 09.01.2011 | 12:56
Πρώτη δημοσίευση: 07.01.2011 | 12:56

Ο δωδεκάχρονος Όουεν (Κόντι Σμιτ-ΜακΦί) μεγαλώνει στο Νέο Μεξικό κλεισμένος στον εαυτό του, αφού η μητέρα του τον παραμελεί και οι συμμαθητές του στο σχολείο του επιτίθενται με κάθε ευκαιρία.

Info

Βαθμολογία

***1/2

Πρωταγωνιστές

ΕΛΙΑΣ ΚΟΤΕΑΣ , ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΤΖΕΝΚΙΝΣ , ΚΛΟΙ ΜΟΡΕΤΖ , ΚΟΝΤΙ ΣΜΙΤ ΜΑΚΦΙ , ΚΑΡΑ ΜΠΟΥΟΝΟ

Σκηνοθεσία

ΜΑΤ ΡΙΒΣ

Σενάριο

ΜΑΤ ΡΙΒΣ, ΓΙΟΝ ΑΪΒΙΝΤΕ ΛΙΝΤΚΒΙΣΤ

Διάρκεια

117'

Χρονολογία παραγωγής

2010

Χώρα παραγωγής

ΗΠΑ, ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Είδος Ταινίας

ΘΡΙΛΕΡ

Υπόθεση

Ο δωδεκάχρονος Όουεν (Κόντι Σμιτ-ΜακΦί) μεγαλώνει στο Νέο Μεξικό κλεισμένος στον εαυτό του, αφού η μητέρα του τον παραμελεί και οι συμμαθητές του στο σχολείο του επιτίθενται με κάθε ευκαιρία. Όταν κοντά στο σπίτι του μετακομίζει ένα μυστηριώδες κορίτσι, η Άμπι (Κλόι Γκρέις Μόρετζ), ανάμεσά τους δημιουργείται σιγά-σιγά μία βαθιά φιλία. Καθώς όμως μια σειρά από μυστηριώδεις φόνους συγκλονίζει τη μικρή πολιτεία, ο Όουεν θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει την αλήθεια και να δεχτεί ότι η φαινομενικά αθώα φίλη του είναι βαμπίρ. .

Κριτικη

Μόλις έμαθα ότι Το Hollywood πηρε τα δικαιωματα αυτής της υπέροχης Σουηδικής ταινίας που μας κατοτροπωσε το στομάχι πριν 2 χρόνια, σκέφτηκα αυτόματα Θεέ μου τι πατάτα θα δούμε. Όμως κατά ένα περιέργο λόγο τα καταφέρανε μια χαρά από ατμόσφαιρά και από αίμα και απεδωσαν το σκοτάδι του πρώτου. Βεβαια ξεχασανε κατι σημαντικό ότι το Αυθεντικό ήταν ολιγον αυτό που λέμε πολιτική ταινία, ενώ εδώ έχουμε να κανουμε με ένα καθαρόαιμο θρίλερ. Εμείς του δίνουμε τον τίτλο ΤΟ ΡΙΜΕΙΚ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΟ..

Κριτική/Επιμέλεια

Καζιάνης Γιώργος

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο