Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 38 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ulen nga 200 në 120 ditët e punës për lejën e qëndrimit

Ulen nga 200 në 120 ditët e punës për lejën e qëndrimit
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Στην ίδια κατηγορία

Τελευταία ενημέρωση: 28.02.2011 | 14:45
Πρώτη δημοσίευση: 28.02.2011 | 14:45

Vendim "suprizë" për emigrantët ka marrë qeveria greke për emigrantët,për të cilët tashmë nuk do të duhen 200 dhe 150 ditë pune për të rinovuar lejën e  qëndrimit,por vetëm 120 ditë pune(ensima).

Gjatë një takimi të zhvilluar sot në Ministrinë e Punës,ndërmjet zëvendësministrit plotësues z.Kutrumani dhe zëvendësministres së Brendshme Anna Dalara,u mor vendimi që emigrantët që jetojnë dhe punojnë në Greqi,duhet të kenë vetëm 120 ditë pune për të rinovuar lejëne  qëndrimit dhe jo 200 dhe 150 siç ka qenë deri tani.

Zoti Kutrumanis tha se " numri 120 mund të ulet në të ardhmen,nëse vërtetohet se vështirësitë e  emigrantëve janë të mëdha".

Gjthasht në mbledhjen e sotme u diskutua lufta kundër punësimit të padeklaruar,nga ku Greqia humbet miliona euro çdo vit.   Διαδώστε αυτό το άρθρο