Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ 18 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τα μυστικά της ταραμοσαλάτας!

Τα μυστικά της ταραμοσαλάτας!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Στην ίδια κατηγορία

Τελευταία ενημέρωση: 04.03.2011 | 11:10
Πρώτη δημοσίευση: 04.03.2011 | 11:00

Για να γίνει καλή η ταραμοσαλάτα και να μην σταματάτε να κάνετε "μακροβούτια" στο μπώλ με την λαγάνα ανα χείρας διαβάστε τα εξής:

Η Σαρακοστή είναι μια φορά το χρόνο και η Καθαρά Δευτέρα επίσης. Οπότε ξοδευτείτε λίγο παραπάνω να αγοράσετε καλό ταραμά (λευκό)!
Επίσης καταλαβαινεις οτι η ταραμοσαλάτα σου είναι καλή όταν την δοκιμάζεις συνέχεια! (Μικρές κουταλίτσες)

Τι θα χρειαστείτε:

* 200 γρ ταραμάς καλό λευκό
* 350 γρ ψίχα ψωμιού
* 1 κρεμμύδι
* 2 λεμόνια (μπορεί και 3)
* 1 ποτήρι νερού λάδι
* πιπέρι

(Εξυπακούεται οτι εαν θέλετε μεγαλυτερη ποσότητα ταραμοσαλάτας βάζετε τα διπλάσια υλικά)

Εκτέλεση:

1.Βρέχουμε την ψίχα και την στίβουμε καλά
2.Βάζουμε στο πολυμίξερ τον ταραμά και το κρεμμύδι. Ρίχνουμε πιπέρι, την ψίχα, και το χτυπάμε
3.Προσθέτουμε σιγά σιγά καθώς το χτυπάμε το λάδι και το λεμόνι
4.Δοκιμάζουμε και αν χρειαστεί προσθέτουμε ψωμί, λάδι, πιπέρι ή λεμόνι (αυτό είναι θέμα γούστου)

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!







   Διαδώστε αυτό το άρθρο