Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 38 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Filloi pajisja me pasaportë në ambasadë,tarifa 108 euro

Filloi pajisja me pasaportë në ambasadë,tarifa 108 euro
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Στην ίδια κατηγορία

Τελευταία ενημέρωση: 25.03.2011 | 11:50
Πρώτη δημοσίευση: 25.03.2011 | 11:50

Tashmë emigrantët do të pajisen me pasaportë dhe kartë identiteti në Greqi-Tarifa për të dyja është 118 euro.

U zhvillua dje ceremonia e fillimit të pajisjes së shqiptarëve me pasaporta dhe karta identiteti në Greqi.

I pranishëm në këtë ceremony ka qenë edhe zv/ministry i Brendshëm Ferdinand Poni,si dhe ambadadori Dashnor Dervishi.

Ambasadori Dashnor Derivishi, siguroi emigrantët për shërbim të shpejtë dhe të sigurtë.

Pasaporta do  kushtojë 108 euro,ndërsa karta e identitetit do  kushtojë 10 euro.

Zyrat e Aplikimit

Oraret e Aplikimeve janë: 09.00 – 15.00

• Ambasada e Republikes se Shqiperisë në Athinë

Vekiareli 7, 15237, Filothei, Athinë, Tel: +30 210 6876 200

• Konsullata e Republikes se Shqiperise ne Selanik,

Tsimiski 43, 546 24, Selanik, Tel: +30 257 598

Dokumentat qe mund te aplikoni

Aplikime për:

• Pasaporte Biometrike (për të gjithë aplikantët nga 0-16 vjeç dhe për ata që disponojnë Letërnjoftim)

• Letërnjoftim dhe Pasaporte Biometrike Njëkohësisht (për të gjithë shtetasit mbi 16 vjeç)

Pagesa bëhet në Banken e Pireut dhe shumat përkatese duhet të derdhen në numrin e llogarisë:

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Athinë

Banka e Pireut (në çdo pikë të bankës  ose brenda ambjenteve të Ambasadës ku ndodhet ATM)

Numër Llogarie: 5053-052306-404

Konsullata e Republikës së Shqipërisë në Selanik

Banka Kombëtare Greke (në çdo pikë të bankës)

Numër Llogarie: 212/480800-26

 

Pajisja me kupona

Me mandat pagesën që keni marrë nga Banka e Pireut drejtohuni tek Personeli i Ambasadës dhe merni kuponat përkatës për dokumentat që doni të aplikoni. Bashkë me kuponat dhe një dokument identifikimi të vlefshem duhet të paraqiteni pranë Zyrës së Aplikimit ne Ambasade/Konsullate.

 

Duhet të keni me vete:

• Pasaportë të vjetër

• Patente Shoferi me Fotografi

• Leternjoftim Elektronik (nëse keni)

• Dokument tjeter të vlefshem me fotografi

• Për femijet nën 18 vjeç (njeri nga prindërit duhet te jetë prezent dhe kërkohet një dokument që tregon lidhjen familjare me fëmijën)   Διαδώστε αυτό το άρθρο