Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

«Η Ελλάδα είναι σαν τον ουρανό σας, γεμάτη πολλά άστρα!»

«Η Ελλάδα είναι σαν τον ουρανό σας, γεμάτη πολλά άστρα!»
Η Ντενέβ κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Στην ίδια κατηγορία

Τελευταία ενημέρωση: 01.04.2011 | 18:00
Πρώτη δημοσίευση: 01.04.2011 | 17:50

Τάδε έφη Κατρίν Ντενέβ, που βρέθηκε στην Αθήνα στο πλαίσιο του φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου που άνοιξε την Πέμπτη 31 Μαρτίου με την πανελλήνια πρεμιέρα της ταινίας της,«Potiche».

Στο «Potiche» που είναι η δεύτερη συνεργασία του Οζόν με την Ντενέβ μετά τις «8 γυναίκες», η 68χρονη ηθοποιός υποδύεται την γυναίκα ενός βιομηχάνου (Φαμπρίς Λουκινί) που αποφασίζει καθυστερημένα να αλλάξει πλεύση στην ζωή της. Θέλει να σταματήσει να είναι «γλάστρα». Γράφει ποίηση, πολιτεύεται.«Είναι μια γυναίκα που κάπως αθώα, ίσως και με λίγη αφέλεια, προσπαθεί να αντέξει την πραγματικότητα χωρίς απαραιτήτως να κάνει επανάσταση» είπε η Ντενέβ. «Απλώς βγάζει από μέσα της πράγματα που δεν της επετράπη ποτέ να βγάλει» συνέχισε, επισημαίνοντας μάλιστα ότι η ίδια έχει υπάρξει γλάστρα στην ζωή της. «Ολοι έχουμε υπάρξει έστω και μια φορά στην ζωή μας γλάστρες. Και οι γυναίκες αλλά και οι άντρες. Οι άντρες μπορούν επίσης να παίξουν τον ρόλο της γλάστρας και είναι πολύ καλοί.»

Όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει την επέμβαση της Γαλλίας στην Λιβύης, αρνήθηκε να απαντήσει. «Είμαι γαλλίδα και δεν συνηθίζω να εκφράζω την πολιτική άποψή μου σε συνεντεύξεις Τύπου. Το ζήτημα αυτό είναι πολύ σοβαρό και δεν θέλω να παραποιηθούν τα λόγια μου όπως συνηθίζεται.»

Η ταινία «Potiche» θα διανεμηθεί στην Ελλάδα από την Πέμπτη 7 Απριλίου.

Tags: ΖΩΔΙΑ


   Διαδώστε αυτό το άρθρο