Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Στα σκαριά μια νέα σειρά μικρότερων μοντέλων από τη Volvo

Στα σκαριά μια νέα σειρά μικρότερων μοντέλων από τη Volvo
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 21.04.2017 | 18:57
Πρώτη δημοσίευση: 21.04.2017 | 10:19

H Volvo αποκάλυψε βλέψεις για μια ακόμα μικρότερη σειρά μοντέλων. Το έκανε μάλιστα δια στόματος του Προέδρου της Volvo US, Lex Kerssemakers, ο οποίος έδινε συνέντευξη στο αμερικάνικο Car and Driver.

Αν και ακόμα δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες επάνω στο θέμα, είναι η πρώτη φορά που η Volvo ουσιαστικά επιβεβαιώνει ότι σκοπεύει να παρουσιάσει το μέλλον και μια μικρότερη οικογένεια μοντέλων με τον αριθμό 20 να τη χαρακτηρίζει.

 
Συγκεκριμένα ανέφερε στη συνέντευξή του: Αυτή τη στιγμή τα 90άρια μοντέλα μας είναι τα πιο μεγάλα και τα 40άρια τα πιο μικρά. Όταν στο μέλλον υπάρξει και οικογένεια 20, τότε θα είναι εκείνη η πιο μικρή».
 
Ο Kerssemakers έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο περιθώριο που υπάρχει ακόμα στην αγορά για μικρά premium μοντέλα και ότι η Volvo δεν το έχει εκμεταλλευτεί ακόμα.
 
Όπως είναι προφανές, θα μιλάμε για ανταγωνιστές του MINI και του Audi A1, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και μια σεντάν έκδοση. Προς το παρόν δε φαίνεται να υπάρχουν σχέδια και για κουπέ ή ανοιχτή έκδοση, αφού σκοπός της εταιρείας δεν είναι να επανέλθει με ιδιαίτερα μοντέλα και πρακτικούς περιορισμούς όπως το C30 για παράδειγμα.
 
Όμως ένας crossover ανταγωνιστής του Audi Q2 με την ονομασία XC20 θα πρέπει να θεωρείται βέβαιος και είναι απόλυτα λογικό αφενός με βάση τη σπουδή της Volvo σε τέτοιου είδους μοντέλα, αφετέρου με δεδομένη τη προτίμηση που τους δείχνει το αγοραστικό κοινό.

Drive   Διαδώστε αυτό το άρθρο