Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 34 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 07.04.2011 | 16:53
Πρώτη δημοσίευση: 07.04.2011 | 16:53

Ο Άρης και ο Στέλιος, δύο νεαροί που τους ενώνει μια στενή φιλία, επιχειρούν μια καινούρια αρχή στη ζωή τους: στήνουν ένα θερμοκήπιο μπανάνας σε ένα απομακρυσμένο σημείο της Νότιας Κρήτης, με θέα το Λιβυκό πέλαγος.

Info

Βαθμολογία

***

Πρωταγωνιστές

ΛΑΕΡΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ , ΑΡΓΥΡΗΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ , ΟΡΦΕΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΔΗΣ , ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΤΣΙΚΑΣ , PIHLA VIITALA

Σκηνοθεσία

ΛΑΓΙΑ ΓΙΟΥΡΓΟΥ

Σενάριο

ΛΑΓΙΑ ΓΙΟΥΡΓΟΥ

Ημερομηνία Προβολής

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2011

Διάρκεια

105 λεπτά

Είδος

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ

Χρονολογία παραγωγής

2011

Χώρα παραγωγής

ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση

Ο Άρης (Ορφέας Αυγουστίδης) και ο Στέλιος (Απόστολος Τότσικας), δύο νεαροί που τους ενώνει μια στενή φιλία, επιχειρούν μια καινούρια αρχή στη ζωή τους: στήνουν ένα θερμοκήπιο μπανάνας σε ένα απομακρυσμένο σημείο της Νότιας Κρήτης, με θέα το Λιβυκό πέλαγος. Διαφορετικοί αλλά και συμπληρωματικοί σα χαρακτήρες, οι δυο νέοι κάνουν τη δουλειά να μοιάζει με παιχνίδι και όλα κυλούν ανέμελα… μέχρι τη στιγμή που εμφανίζεται η Κόρντοβα (Pihla Viitala). Η Γερμανίδα τουρίστρια με το Ισπανικό όνομα ξυπνά τον ερωτικό τους πόθο και τους προκαλεί πρωτόγνωρα συναισθήματα, ενώ κι αυτή με τη σειρά της έλκεται από τους αντίθετους χαρακτήρες των δύο φίλων: ο ένας φλογερός και ρωμαλέος, ο άλλος ρομαντικός και καλλιεργημένος, διχάζουν τη νεαρή κοπέλα που δε μπορεί να διαλέξει ανάμεσά τους γιατί κι οι δυο τους μαζί κάνουν για εκείνη τον ιδανικό άντρα. Μια δυνατή φιλία δοκιμάζεται, ισορροπίες ανατρέπονται και τρεις ζωές μπλέκονται σε έναν ερωτικό ιστό κάτω απ' τον κατακόκκινο ουρανό.

Κριτική

Μια γυναίκα 2 αντρες κομπολόι δίχως χάντρες.Το Ελληνικό cinema υπάρχει και μπορεί να μας παρουσιάσει και ταινίες με ψυχή. Δυσκολο είδος και δύσκολή ταινία με ένα νεανικό και ταλαντούχο cast η σκηνοθέτιδα μας δείχνει πως είναι τελικά απλό και εύκολο η δημιουργία και η διαχείρηση μιας τετοιας ταινίας. Ερωτικό τριγωνο ,ερωτικό Δράμα με φόντο την Κρήτη σε κάνεις να θυμάσει ότι το Καλοκαίρι Ερχεται. Δεν είναι μόνο για κορίτσια . Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.

Κριτική/Επιμέλεια

Καζιάνης Γιώργος   Διαδώστε αυτό το άρθρο