Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ειδική ποδηλατική διαδρομή την Κυριακή στο κέντρο

Ειδική ποδηλατική διαδρομή την Κυριακή στο κέντρο
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Στην ίδια κατηγορία

Τελευταία ενημέρωση: 05.06.2011 | 08:07
Πρώτη δημοσίευση: 00.00.0000 | 00:00

Tα ποδήλατα θα κυκλοφορούν ελεύθερα στο μετρό και στο τμήμα της διαδρομής-όπου υπάρχουν λεωφορειολωρίδες-θα δοκιμαστεί η αρμονική συνύπαρξη των ποδηλάτων με τα λεωφορεία.

Την τιμητική τους θα έχουν την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011τα ποδήλατα και οι αναβάτες τους, καθώς με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος διοργανώνεται εκδήλωση με ειδική ποδηλατική διαδρομή, με την υποστήριξη των υπουργείων Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων,Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, και της Αττικό Μετρό .

Η εκκίνηση θα γίνει από το Πάρκο Ελευθερίας, στο Μέγαρο Μουσικής και την πρώτη "πεταλιά" θα κάνει η Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας. Θα ακολουθήσει διαδρομή κατά μήκος κεντρικών οδών που θα είναι σηματοδοτημένες με κώνους, από τις 11 το πρωί έως τις έξι το απόγευμα, που θα καταλήξει στο Φάληρο.

Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί από τις 11:00 έως τις 15:00 θα είναι : Μέγαρο Μουσικής - Βασιλέως Κωνσταντίνου - Βασιλίσσης Όλγας - Βασιλίσσης Αμαλίας - Λεωφόρος Συγγρού - παράδρομος Συγγρού - Εσπλανάδα -Πλατεία Νερού (Φάληρο). Από τις 15:00 έως τις 18:00 Πλατεία Νερού (Φάληρο) - Εσπλανάδα - υπόγεια διάβαση Λεωφ. Συγγρού -παράδρομος Λεωφ. Συγγρού - Μετρό Φιξ.   Διαδώστε αυτό το άρθρο