Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Δώρο 50 ποδηλατα στους κατοίκους της Τρίπολης για τις μετακινήσεις τους

Δώρο 50 ποδηλατα στους κατοίκους της Τρίπολης για τις μετακινήσεις τους
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Στην ίδια κατηγορία

Τελευταία ενημέρωση: 24.08.2011 | 17:42
Πρώτη δημοσίευση: 24.08.2011 | 17:42

«Το ποδήλατο στη ζωή μας» είναι το πρόγραμμα, την υλοποίηση του οποίου ξεκινά ο δήμος Τρίπολης...

Την Πέμπτη (25-08-2011), στις 20.00 το βράδυ στην πλατεία Άρεως πραγματοποιείται εκδήλωση για την παρουσίαση της δράσης σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο υφυπουργός Υγείας Χρήστος Αηδόνης και ο ειδικός γραμματέας Διατροφής και Άθλησης Κωνσταντίνος Παταβούκας θα παραδώσουν στο δήμο Τρίπολης 50 ποδήλατα.

Η δράση αφορά την ελεύθερη χρήση από τους πολίτες της Τρίπολης ποδηλάτων, για τις μετακινήσεις του στο κέντρο της πόλης με την ανάπτυξη ποδηλατοδρόμων και περιορισμό της χρήσης του αυτοκινήτου.

Ο δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης σε δήλωσή του αναφέρει ότι,«η δράση δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τη γνωριμία των πολιτών αλλά και των επισκεπτών με εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης . Το ποδήλατο προάγεται και ως μέσον τουριστικής περιήγησης επιτρέποντας στον ποδηλάτη να απολαύσει τα αξιοθέατα και τη φυσική ομορφιά του τόπου μας».

Ο κ. Σμυρνιώτης προσθέτει πως, «ο δήμος Τρίπολης θα καταβάλει σε συνεργασία με τους φορείς της πόλης που στηρίζουν τη χρήση του ποδήλατου ως μέσο μετακίνησης και άθλησης κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος».


   Διαδώστε αυτό το άρθρο