Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Futen në grevë doganierët grekë,nga e hëna deri të mërkurë nuk punojnë doganat greke

Futen në grevë doganierët grekë,nga e hëna deri të mërkurë nuk punojnë doganat greke
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Στην ίδια κατηγορία

Τελευταία ενημέρωση: 11.09.2011 | 15:49
Πρώτη δημοσίευση: 11.09.2011 | 15:49

Sorollatje të madhe do të kenë dy ditë emigrantët dhe të gjithë qytetarët që duan të kalojnë në doganat greke,pasi këto kanë shpallur grevë deri ditën e mërkurë.

Nga  ora 07.00' e ditës së hënë datë 12.09.2011 deri në orën 07.00’ të ditës së mërkurë, për shkak të një greve të punonjësve të Doganës Greke, në Pikat e Kalimit Kufitar me shtetin Grek nuk do të lejohet kalimi i mjeteve, por vetëm i udhëtarëve.

Theksohet se gjatë ditëve të grevës ,në të gjitha pikat e kalimit me shtetin Grek do të bëhet vetëm përpunimi i personave.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο