Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Συγκίνηση για τον θάνατο της Χάιντι

Συγκίνηση για τον θάνατο της Χάιντι
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Στην ίδια κατηγορία

Τελευταία ενημέρωση: 28.09.2011 | 14:32
Πρώτη δημοσίευση: 28.09.2011 | 14:19

Η Χάιντι, το αλλήθωρο οπόσουμ που είχε προβλέψει τους νικητές των βραβείων Όσκαρ σε τηλεοπτική εκπομπή του αμερικανικού δικτύου ABC, πέθανε στο ζωολογικό κήπο της Λειψίας...

"Η Χάιντι έκλεισε για πάντα τα μάτια της", ανακοίνωσε ο ζωολογικός κήπος. Το ζώο ήταν ηλικίας 3,5 ετών και εδώ και εβδομάδες υποβαλλόταν σε θεραπεία γιατί αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Οι υπεύθυνοι του κήπου αποφάσισαν να της κάνουν ευθανασία για να μην υποφέρει άλλο.

Οι ειδικοί δεν είχαν καταλήξει σε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα που να εξηγεί το στραβισμό της Χάιντι. Υπέθεταν ότι ίσως να υποσιτιζόταν προτού την εγκαταλείψουν οι πρώτοι ιδιοκτήτες της στις ΗΠΑ ή, αντιθέτως, επειδή ήταν υπέρβαρη να είχε συγκεντρωθεί λίπος πίσω από τα μάτια της.

Η Χάιντι περιλαμβάνεται στη μακρά λίστα των διάσημων ζώων της Γερμανίας, όπως η πολική αρκούδα Κνουτ του ζωολογικού κήπου του Βερολίνου που πέθανε φέτος την άνοιξη και ο Πολ το χταπόδι από το ενυδρείο του Ομπερχάουζεν που προέβλεψε επιτυχώς το νικητή του Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής. Ο Πολ πέθανε το φθινόπωρο του 2010.

Στη σελίδα της στο Facebook η Χάιντι είχε 332.963 φίλους, τριπλάσιους από τους φίλους της καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ που έχει μόνο 107.000.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Η αλλήθωρη Χάιντι είναι πιο δημοφιλής από την... Μέρκελ
Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο