What's hot? ΤΡΟΙΚΑ· ΑΜΦΙΠΟΛΗ· ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ· ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ Διαύγεια 8 Αθήνα Αναλυτικά

Femra në foto është vetëm ...14 vjeç!

Μέγεθος κειμένου
Femra në foto është vetëm ...14 vjeç!

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Στην ίδια κατηγορία

Τελευταία ενημέρωση: 14.09.2011 | 14:47
Πρώτη δημοσίευση: 14.09.2011 | 14:46
Διαδώστε το:

Nga pamja e jashtme duket si zonjë e moshuar, por ...

në të vërtetë vajza që ju shikoni në foto është vetëm 14 vjeç.

Pamja e jashtme është një sëmundje shumë e rrallë e cila është e trashëguar nga nëna e saj.

Sëmundja quhet "lypodystrofia".Ajo ndikon në dhjamin që është mbi lëkurën tonë dhe kjo gjë  bën plakjen e shpejtë të lëkurës.

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα του newsit.gr. Κάντε μας και στο twitter.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο