Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 29 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τα παιδιά των φαναριών που... δεν λιάζονται!

από το χρήστη cretapost.gr στις 02-06-2016

Tα παιδιά των φαναριών στο Ηράκλειο δεν λιάζονται. Κι αυτό γιατί έχουν βρει έναν ευφάνταστο και πρακτικό τρόπο να δημιουργήσουν σκιά. Όπως δείχνει και ο φωτογραφικός φακός, τα παιδιά των φαναριών που βρίσκονται στην συμβολή της λεωφόρου Ικάρου και της Εθνικής Αντιστάσεως πήραν μία ομπρέλα θαλάσσης και την τοποθέτησαν στο πεζοδρόμιο προκειμένου να δημιουργήσουν σκιά. Το αποτέλεσμα το βλέπετε κι εσείς...

«Μην τα βάψετε μαύρα, θα σας τα βάψουμε κόκκινα»

από το χρήστη στις 28-04-2016

Με τίτλο «Μην τα βάψετε μαύρα, θα σας τα βάψουμε κόκκινα!», μέλη της Ομάδας Εθελοντών του Δήμου Τρικκαίων, έβαψαν το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης στην κεντρική πλατεία της πόλης των Τρικάλων, περισσότερα από 1.500 αβγά, τα οποία στη συνέχεια παρέδωσαν στις κοινωνικές δομές του δήμου. Παράλληλα, υπάρχουν παιχνίδια και δημιουργικές απασχολήσεις για παιδιά, από στελέχη των ΚΔΑΠ και του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Τρικκαίων.Επίσης, τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα, και ημέρα της γιορτής του Αγίου Γεωργίου, εκτός απροόπτου λόγω καιρικών συνθηκών, διοργανώνεται το «Τραπέζι Αγάπης». Στο εκκλησάκι του Αη Γιώργη, στο πάρκο, θα πραγματοποιηθεί γεύμα για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω της κρίσης.

13-12-2015 Έκκληση για αίμα - Βοηθείστε τον 27χρονο Χρήστο!

από το χρήστη στις 13-12-2015

Ένα νέο παιδί, ο Φιλοκώστας Χρήστος νοσηλεύεται σοβαρά στο ΑΧΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ καθώς πάσχει από οξεία λευχαιμία και υποστηρίζεται μηχανικά. Χρειάζεται αίμα οποιασδήποτε ομάδας αίματος και αιμοπετάλια (ΑΒ+ και ΑΒ-) άμεσα. Οι αιμοδότες θα πρέπει να είναι ηλικίας 18-55 ετών και να αναφερθεί το όνομα Φιλοκώστας Χρήστος στο Αχέπα Θεσσαλονίκης (27 χρονών). Μπορείτε να απευθύνεστε σε οποιοδήποτε κέντρο αιμοδοσίας της Ελλάδας. Παρακαλώ να το κοινοποιήσετε.

05-11-2015 Μια ελιά 1.000 ετών βρήκε... καινούριο σπίτι!

από το χρήστη ekriti.gr στις 05-11-2015

Μία ελιά χιλίων ετών μεταφυτεύθηκε στην είσοδο του Πάρκου Τυμπακίου με πρωτοβουλία του Δήμου αλλά και του Πολιτιστικού Συλλόγου. Αρκετοί άνθρωποι βοήθησαν ώστε η ελιά να βρει ένα καινούριο σπίτι το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα στους κατοίκους αλλά και στους επισκέπτες να θαυμάζουν τη σπάνια ομορφιά της. Ο Πολιτιστικό Σύλλογος Τυμπακίου με ανακοίνωση του ευχαριστεί ξεχωριστά τον καθένα που βοήθησε στη μεταφορά της ελιάς.

Ευχαριστούμε για το e-mail που μας στείλατε

27-10-2015 Το σχέδιο για πεζοδρόμηση του παραλιακού μετώπου της Πάτρας

από το χρήστη patrastimes στις 27-10-2015

Τη βούληση της Δημοτικής Αρχής για άμεση μετεξέλιξή του σε πεζόδρομο και οριστική παραχώρηση προς χρήση στους πολίτες της Αχαϊακής πρωτεύουσας, του κομματιού του θαλασσίου μετώπου που έχει παραχωρηθεί στο Δήμο Πατρέων, δηλαδή από τον Μώλο της Αγίου Νικολάου έως και το ύψος της Γούναρη, αποκάλυψε ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοτικής Αρχής, Ανδρέας Αντωνόπουλος. «Θα φτάσουμε ως τα άκρα. Το λιμάνι πρέπει να δοθεί στους πολίτες. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να εμποδίσουμε Υπουργείο και ΤΑΙΠΕΔ να τα ξεπουλήσουν στα επιχειρηματικά συμφέροντα. Πρέπει να δοθούν άμεσα στο λαό προς χρήση και ύστερα να παραχωρηθούν οριστικά στο Δήμο''. Παράλληλα, όπως δήλωσε ο κ. Αντωνόπουλος στον ίδιο χώρο πρόκειται να δημιουργηθεί ποδηλατόδρομος, αλλά και παιδότοπος. Σύμφωνα με τα παραπάνω στόχος του Δήμου είναι η οριστική αναζωογόνηση του εν λόγω κομματιού, που τώρα έχει μετατραπεί σε πάρκινγκ αυτοκινήτων και άλλων μεταφορικών μέσων.

Ευχαριστούμε για το e-mail που μας στείλατε

1 2 3 4 5 6 7