Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

10 ληστείες στο δρόμο μέσα σε 24 ώρες

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Ούτε ένας, ούτε δύο, συνολικά 21 ληστές κυκλοφορούσαν στο δρόμο το τελευταίο 24ωρο και σκορπούσαν τον τρόμο!

Πρωί, πρωί δυο ληστές άρπαξαν από μια οικιακή βοηθό στην 3ης Σεπτεμβρίου την τσάντα της που περιείχε τη σύνταξη μιας ηλικιωμένης που της είχε ζητήσει να την καταθέσει στην τράπεζα.
Δύο και τέταρτο το μεσημέρι ένας ληστής χτύπησε με τη γροθιά του στο πρόσωπο μια γυναίκα στην οδό Ιθάκης στην Κυψέλη και της άρπαξε το πορτοφόλι, ενώ λίγα λεπτά μετά το ίδιο περιστατικό επαναλήφθηκε με θύμα άλλη μια γυναίκα στην οδό Μυτιλήνης. Η τρίτη επίθεση που έγινε μέρα μεσημέρι ήταν λίγο μετά τις τέσσερις στη Μεταμόρφωση με θύματα δύο νεαρούς μετανάστες. Τρεις ληστές τους χτύπησαν και τους άρπαξαν τα χρήματά τους.
Λίγο πριν τις οκτώ δυο ληστές έβγαλαν μαχαίρι σε έναν πεζό στην οδό Μεσολογγίου στο Χαλάνδρι, άρπαξαν τα χρήματα και έφυγαν σαν… κύριοι με τα πόδια.
Με όλη του την άνεση έφυγε και ο δράστης που χτύπησε μια γυναίκα λίγο μετά τις δέκα το βράδυ στην οδό Γούναρη στο Ελληνικό. Ο ληστής έριξε τη γυναίκα στο δρόμο πήρε το πορτοφόλι της και με αργές κινήσεις μπήκε στο αμάξι του και έφυγε!
Με το αυτοκίνητό τους έφυγαν και οι δράστες που χτύπησαν άσχημα έναν άνδρα στην οδό Σαπφούς στην Καλλιθέα.
Οι δράστες όμως που λήστεψαν έναν άνδρα στο λόφο του προφήτη Ηλία στο Καματερό έφυγαν με το αυτοκίνητο του θύματος, αρπάζοντας του εκτός από τα χρήματα και το κινητό του.
Κανείς από τους παραπάνω δράστες δεν έπεσε στα χέρια της αστυνομίας αν και οι ληστέιες έγιναν στα πιο κεντρικά σημεία των πόλεων.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν όμως τους τέσσερις μετανάστες από το Μπαγκλαντές που επιχείρησαν να ληστέψουν έναν αλλοδαπό στην οδό Διπλάρη στην Αθήνα, αλλά και τον έναν από τους δύο ληστές που χτύπησαν μια γυναίκα για να της αρπάξουν την τσάντα τα χαράματα στην οδό Αλκιβιάδου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε