Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

10 ληστείες το Σαββατόβραδο…

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

 

Ληστείες και τραυματισμοί έγιναν το βράδυ του Σαββάτου από τις 17:00 το απόγευμα μέχρι τα ξημερώματα.

 

Γύρω στην 01:21 το πρωί στην Γλυφάδα, επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, τρεις άγνωστοι δράστες με την απειλή μαχαιριού και άλλων αιχμηρών αντικειμένων ακινητοποίησαν δύο πεζούς. Αφού τραυμάτισαν τον έναν με το μαχαίρι, τους πήραν τα χρήματα τους και άλλα προσωπικά αντικείμενα. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
 
 
 
Στις 22.16 στην Αθήνα, στην οδό Λεωνίδου 7, έξι άγνωστοι δράστες, μπήκαν σε καφενείο και με αιχμηρό αντικείμενο τραυμάτισαν τον αλλοδαπό ιδιοκτήτη του και προκάλεσαν αρκετές φθορές στο κατάστημα. Δεν αναφέρθηκε κλοπή και η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για προσωπικές διαφορές.
 
Λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα στη Νέα Σμύρνη, στη συμβολή των οδών Εφέσσου και Πλαστήρα, δύο άγνωστοι δράστες μπήκαν σε σούπερ μάρκετ και με την απειλή όπλου πήραν 2.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.
 
 
Στην Καλλιθέα γύρω στις 19:00, στην οδό Γρυπάρη και πάλι δύο δράστες με την απειλή όπλου μπήκαν σε σούπερ μάρκετ, πήραν από τα ταμεία άγνωστο χρηματικό ποσό και έφυγαν.
 
Γύρω στις 21:00 στην Αθήνα, άγνωστο μπήκε σε ψιλικατζίδικο, και με την απειλή όπλου πήρε τα λεφτά και έφυγε.
 
Στην Πλατεία Κοτζιά, η αστυνομία συνέλαβε έναν Παλαιστίνιο γύρω στις 22:15 γιατί μαζί με συνεργό του που αναζητείται, με τη χρήση σωματικής βίας, πήραν από Έλληνα το κινητό του τηλέφωνο και άγνωστο χρηματικό ποσό.
 
Στις 23.08 στην Αθήνα, στην οδό Σίφνου 17, δύο άγνωστοι δράστες, μπήκαν σε ψιλικατζίδικο και με την απειλή όπλου, πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό. Οι δράστε έφυγαν με κλεμμένο μηχανάκι.
 
Τα ξημερώματα και συγκεκριμένα στις 02:25 στα Πετράλωνα στη συμβολή των οδών Μελενίκου και Αγ. Όρους, τρεις άγνωστοι δράστες, με χρήση σωματικής βίας, πήραν την τσάντα αλλοδαπής, η οποία περιείχε προσωπικά της έγγραφα.
 
 
Και τέλος στις 04:45 το πρωί στην οδό Ηπείρου, δύο άγνωστοι δράστες, πλησίασαν δύο αλλοδαπούς και με χρήση σωματικής βίας, τους πήραν προσωπικά έγγραφα και χρηματικά ποσά.
 
 
 
 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε