Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

“100 αστυνομικοί έζωσαν τη Νέα Ιωνία στο Βόλο” – Τι λένε οι κάτοικοι για τη “γιάφκα”

“100 αστυνομικοί έζωσαν τη Νέα Ιωνία στο Βόλο” – Τι λένε οι κάτοικοι για τη “γιάφκα”

Συγκλονιστική είναι η αφήγηση στο newsit μιας γειτόνισσας που μένει σε απόσταση αναπνοής απο τη γιάφκα.

Η κυρία που για λογους ευνοητους δεν ήθελε να δημοσιοποιήσει το όνομα της και είναι στη διάθεση του newsit είπε ” πως η επιχείρηση της αστυνομίας ξεκινήσε στις 3 τα ξημερώματα και επειδή ειμαστε ήσυχη επαρχιακή γειτονιά δεν καταλάβαμε και τίποτα.

Κανείς απο τη γειτονιά δεν είχε αντιληφθεί ότι δίπλα μας βρισκόταν γιάφκα. Η Ελλησπόντου γέμισε αστυνομικούς, ίσως να ήταν και 100 αστυνομικοι όταν ήρθαν, μαζι με κάποια σκυλιά μύρισαν όλα τα αυτοκίνητα και έγραψαν τους αριθμούς και μετά σήκωσαν ένα πράσινο αυτοκίνητο το οποίο ήταν παρκαρισμένο σε έναν κάθετο δρόμο της Ελλησπόντου και το πήρε γερανός.

Σε αυτή την πολυκατοικία είναι η γιάφκα

Το σημείο το έχουν κλειστο με κορδέλες, δεν αφήνουν κανέναν να πλησιάσει, έχουν τοποθετήσει κάθετα μια κλούβα της αστυνομίας προφανώς για να μη βλέπουμε και το ίδιο έχουν κάνει απο την πάνω πλευρά. Αυτη τη στιγμή οι περισσότεροι αστυνομικοί είναι μέσα στο σπίτι. Δεν μας αφήνουν να κυκλοφορούμε, έχουμε ένα πάρκινγκ εδώ κοντά και δε μας αφήνουν να πάμε.

Το σπιτι που ψάχνουν είναι στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας, και από κάτω έχει ένα καφενειο. Εγώ δεν ξέρω κανέναν φυσιογνωμικά. Και να τους δω στην εφημερίδα δε θα μου λέει κάτι το πρόσωπο αυτού που πιάσανε. Δεν νομίζω να ήταν αλλοδαποί αλλά δεν το ξέρουμε κιόλας, δεν ακούσαμε κάτι στη γειτονιά. Δεν μας λέει και κανένας τίποτα, ότι βλέπουμε απο μακριά.

Οδός Ελλησπόνου υπό αστυνομικό κλοιό

Μάθαμε απλώς ότι βγάζουν εκρηκτικά. Πάντως όλη η γειτονιά είναι ανάστατη. Το πρωί όταν ειδαμε αυτη την τεράστια αστυνομική δύναμη νομίζαμε ότι προκειται για ατύχημα. Μετά μάθαμε τι έγινε. Εγώ εντυπωσιάστηκα πολύ γιατί οι αστυνομικοί φορούν αυτές τις κουκούλες που φαινονται μόνο τα μάτια, είναι ψιλόλιγνοι, σε πιανει και δέος μόλις τους βλέπεις. Η Νέα Ιωνία Βόλου είναι κέντρο. Εμείς δεν έχουμε ξαναδεί τέτοια πράγματα”.

Ακούστε την μαρτυρία της γειτόνισσας στο NewsIt:

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε