Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

10χρονος σκότωσε 10χρονο – Το παιχνίδι κατέληξε σε τραγωδία

– Το παιδί βρέθηκε νεκρό με μια σφαίρα στο κεφάλι το απόγευμα του Σάββατου
– Πως ο «πόλεμος» με τα πλαστικά όπλα τον οδήγησε στο θάνατο
– Πως η αστυνομία έφτασε στην εξιχνίαση του εγκλήματος

Ανείπωτη τραγωδία στο Ζεφύρι, όπου το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ένα αγγελούδι 10 ετών, μόλις, βρέθηκε νεκρό με μια σφαίρα στο κεφάλι. Η τραγωδία γίνεται μεγαλύτερη με την εξιχνίαση της υπόθεσης: το παιδί σκοτώθηκε από έναν συνομήλικό του!

Τα δυο παιδιά έμεναν σε κοντινά σπίτια και το απόγευμα του Σαββάτου έπαιζαν «πόλεμο», με πλαστικά όπλα. Μέχρι τη στιγμή του κακού. Τότε, ο ένας από τους δυο 10χρονους, μπήκε στο σπίτι του, πήρε την κυνηγετική καραμπίνα του πατέρα του. Πάνω στο παιχνίδι, ο όπλο εκπυσοκρώτησε και ο 10χρονος πυροβόλησε το φίλο του στο κεφάλι, σκοτώνοντάς τον!

Από τη στιγμή που βρέθηκε το παιδί νεκρό, οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση είχαν υποπτευθεί πως μπορεί ο 10χρονος να είχε πυροβοληθεί από άλλο παιδί, μιας και το τραύμα είχε προέλθει από το ίδιο ύψος με το παιδί.

Την απίστευτη τραγωδία αποκάλυψε ο πατέρας του παιδιού που πάτησε τη σκανδάλη. Παρουσιάστηκε το πρωί της Δευτέρας στο κοντινό αστυνομικό τμήμα και είπε στους αστυνομικούς πως ο γιος του, πήρε την καραμπίνα του (την οποία είχε νόμιμα στην κατοχή του) και πυροβόλησε το άτυχο παιδί.

Ο πατέρας του 10χρονου συνελήφθη, το όπλο κατασχέθηκε και την Τρίτη θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για να του απαγγελθούν κατηγορίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αδέσποτη σφαίρα σκότωσε 10χρονο παιδί

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε