Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

11 ληστείες με μαχαιρώματα και τραυματισμούς των θυμάτων

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

 

Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί κατά πολύ σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας. Μόνο χθες βράδυ είχαμε 11 ληστείες στην Αττική και μάλιστα, και με ανήλικους δράστες!

 

Στον Πειραιά λίγο πριν τις 18:00, δύο ανήλικοι δράστες μπήκαν σε κομμωτήριο. Με την απειλή ξύλινων αντικειμένων κατάφεραν να πάρουν 25 ευρώ!
 
Δέκα λεπτά αργότερα στην Κυψέλη στη συμβολή των οδών Μηθύμνων και Πατησίων, τέσσερις άγνωστοι δράστες προσέγγισαν ένα άτομο και αφού τον χτύπησαν του πήραν το τσαντάκι του που είχε μέσα 170 ευρώ. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Στις 20:45 στην περιοχή της Ακρόπολης, πέντε άγνωστοι δράστες αφού πλησίασαν έναν πεζό αλλοδαπό τον τραυμάτισαν με μαχαίρι στην πλάτη και του πήραν ένα κινητό τηλέφωνο και άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.
Δεκαπέντε λεπτά μετά τις 21:00 στο Νέο Κόσμο στην οδό Σαρκουδίνου δύο άγνωστοι δράστες με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν από γυναίκα το κινητό της. Στη συνέχεια πλησίασαν τρεις ανήλικου και αφού τους απείλησαν φραστικά τους πήραν τα κινητά τους. Μετά οι δράστες ανέβηκαν σε μηχανή και εξαφανίστηκαν.
 
Στις 21:45 στη Λεωφ. Μεσογείων, στην Αγία Παρασκευή, άγνωστος δράστης προσέγγισε ελληνίδα, ενώ αυτή βρισκόταν έξω από την είσοδο πολυκατοικίας. Με την απειλή όπλου της πήρε την τσάντα που είχε μέσα 500 ευρώ και προσωπικά έγγραφα. Ο δράστης έφυγε πεζός.
 
Στις 21:50 στην Μεταμόρφωση, στο 11ο χλμ. παράδρομου Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, τρεις άγνωστοι δράστες, προσέγγισαν ιδιοκτήτη περιπτέρου και με την απειλή όπλων που είχαν οι δύο από αυτούς και πήραν 1.400 ευρώ και διάφορα άλλα αντικείμενα. Στη συνέχεια μπήκαν σε κλεμμένο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.
 
Στα Πατήσια, πέντε λεπτά μετά τις 10 το βράδυ, δύο αλλοδαποί μπήκαν σε ψιλικατζίδικο ιδιοκτησίας αλλοδαπού και αφού τον χτύπησαν και τον ακινητοποίησαν, πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό και διάφορα άλλα αντικείμενα.
 
Με χρήση σπρέι πιπεριού ακινητοποίησαν 17χρονο πεζό στην οδό Λαζαράκη στη Γλυφάδα, γύρω στις 22:17, τέσσερις άγνωστοι. Του πήραν το κινητό τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν, ενώ το νεαρό αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
 
Στις 22:45 στον Άγιο Παντελεήμονα, τέσσερις άγνωστοι δράστες με την απειλή μαχαιριού, πήραν από πεζό άνδρα τα προσωπικά του αντικείμενα.
 
Τα ξημερώματα στην Αγία Παρασκευή και συγκεκριμένα στη 01:32 στην οδό Ευκαλύπτων, άγνωστος δράστης, μπήκε σε ξενοδοχείο και με την απειλή όπλου, αφού ακινητοποίησε τον υπάλληλο, αφαίρεσε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 300 €.
 
Και τέλος στις 06:00 το πρωί στην οδό Φυλής στο Καματερό, πέντε άγνωστοι δράστες μπήκαν σε κατάστημα σιδηρικών-υδραυλικών και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν από τον φύλακα του καταστήματος την ταμειακή μηχανή, ένα Η/Υ και μεγάλη ποσότητα χαλκού.
 
 
 
 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε