Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

14 κλοπές και ληστείες τη νύχτα στην Αττική

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οργιάζει η εγκληματικότητα με δυο ληστείες την ώρα σε κάθε γωνιά της Αθήνας!

 

Από τις 20:00 χθες βράδυ μέχρι σήμερα τα ξημερώματα έγιναν 14 κλοπές και ληστείες μέσα σε σπίτια σούπερ μάρκετ, πεζούς, αυτοκίνητα, συρμούς του ηλεκτρικού και εταιρείες.
 
Γύρω στις 20:07 το βράδυ στην οδό Αριστείδου στην Καλλιθέα, ένας άγνωστο μπήκε στο σούπερ μάρκετ Dia και με την απειλή όπλου πήρε 500 ευρώ και έφυγε.
 
Μία ώρα αργότερα στις 21:23 στην Λεωφόρο Λαυρίου στα Γλυκά Νερά στόχος ληστείας έγινε βενζινάδικο. Ένας άγνωστο άνδρας με την απειλή όπλου και αφού πυροβόλησε μια φορά στον αέρα για εκφοβισμό πήρα άγνωστο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκε.
 
Ένα τέταρτο πριν τις 22:00 στο Μαρούσι ένα άνδρας μπήκε με όπλο σε μίνι μάρκετ. Απείλησε τον ιδιοκτήτη και πήρε όσα λεφτά είχε στο ταμείο.
 
Στη συμβολή των οδών Ανδριανουπόλεως και Μήτρου Δαμάσκου στο Μενίδι άγνωστοι μπήκαν σε εταιρεία μαγειρικών ελαίων των «ΑΦΟΙ ΔΙΕΛΑ» και άρπαξαν φορτηγό της εταιρείας. Στη συνέχεια φόρτωσαν 400 συσκευασίες μαγειρικών λαδιών πήραν το φορτηγό και εξαφανίστηκαν.
 
Στην οδό Κλειούς 13 στα Πετράλωνα άγνωστος παραβίασε πόρτα διαμερίσματος 1ου ορόφου μιας 74χρονής και πήρε από την ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας 10.700 ευρώ.
 
Στην οδό Αμφιπόλεως στο Βοτανικό δύο άγνωστοι πλησίασαν από πίσω μια 28χρονη που πήγαινε στο σπίτι της. Ένας από τους δράστες την χτύπησε και ο άλλος της άρπαξε την τσάντα που είχε μέσα 3 κινητά, ταυτότητα και 10 ευρώ.
 
Στην οδό Λιοσίων στο ύψος της οδού Βέργας στον Αγ. Παντελεήμονα, δύο άγνωστοι πλησίασαν μια 55χρονη. Αφού την έριξαν κάτω, την έσυραν από το λουρί της τσάντα της. Από της εκκλήσεις της για βοήθεια έφθασαν κοντά δύο γυναίκες και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί κάκωση ημιθωρακίου και αυχένα λόγω της επίθεσης.
 
Οι κλοπές συνεχίστηκαν και μέσα σε βαγόνι του Ηλεκτρικού. Μέσα σε συρμό του ΗΣΑΠ στην στάση Αττική, άγνωστος κατάφερε να αρπάξει από την τσέπη ενός άνδρα 5.000 ευρώ
 
Στην οδό Δεινοκράτους στο Σύνταγμα άγνωστος που φορούσε κράνος και επέβαινε σε μοτοσυκλέτα άρπαξε από μια 51χρονή την τσάντα της. Το τραυματίστηκε στο αριστερό χέρι και μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό.
 
Στην Πλ. Βάθη στην Αθήνας, δύο άγνωστοι με την απειλή μαχαιριού άρπαξαν από 38χρονο Βούλγαρο την τσάντα του με 4.000 ευρώ, δύο κινητά
 
Στην οδό Καστελίου 28 στο Γαλάτσι δύο άγνωστοι με τη βία άρπαξαν από 57χρονη Βουλγάρα τσάντα με 50 ευρώ
 
Στην οδό Λένορμαν στην Ομόνοια τέσσερις άγνωστοι με τη βία άρπαξαν από δύο γυναίκες ηλικίας 51 και 66 χρόνων, τις τσάντες τους με 40 και 50 ευρώ αντίστοιχα
 
Στην θέση Κοκκινιές στην Μαλακάσα άγνωστοι μπήκαν σε μονοκατοικία 67χρονου Έλληνα και πήραν 250 ευρώ και κλειδιά αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν.
 
Στη συμβολή της Λ. Σουνίου με την Μαρκόπουλου στην Κερατέα αστυνομικοί συνέλαβαν δύο Έλληνες, 61 και 29 χρόνων οι οποίοι είχαν παραβιάσει αυτοκίνητο και άρπαζαν πράγματα από το εσωτερικό του. Το τελευταίο χρονικό διάστημα φαίνεται να έχουν διαπράξει σωρεία κλοπών από αυτοκίνητα.
 
 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε