Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

2+1 γυναίκες στην τρομοκρατία – Ποια “χτυπήματα” είχαν “άρωμα γυναίκας”

2+1 γυναίκες στην τρομοκρατία – Ποια “χτυπήματα” είχαν “άρωμα γυναίκας”

Σε τρεις περιπτώσεις οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει ίχνη γυναίκας κατά τη διάρκεια τρομοκρατικού χτυπήματος. Ίσως στις δύο πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο. Πλέον όμως είναι δεδομένο ότι αναζητούν γυναίκα με ενεργό ρόλο, που παίρνει μέρος στην ομάδα κρούσης των τρομοκρατών. Τα στοιχεία δείχνουν συμμετοχή σε δύο χτυπήματα των “Πυρήνων”

Πρώτα ήρθε η ληστεία στην Αγροτική στο Φιλώτα στη Φλώρινα. Οι αστυνομικοί είναι βέβαιο ότι η ληστεία έγινε για την ενίσχυση του λεγόμενου τρομοκρατικού ταμείου. Στην ληστεία οι αστυνομικοί έχουν στοιχεία ότι πήρε μέρος και μια γυναίκα.
Η ληστεία αυτή τώρα συνδέεται άμεσα με το διπλό χτύπημα στο Βελβενδό και έτσι ίσως η γυναίκα αυτή συνδέεται άμεσα με την ίδια ομάδα ή κάποια απ’ τις υποομάδες των “Πυρήνων”.
Παράλληλα υπάρχουν στοιχεία για συμμετοχή γυναίκας, λέγεται μάλιστα ότι ήταν εκείνη που τοποθέτησε τη βόμβα, στο Mall.
Τώρα και μετά τον εντοπισμό της “γιάφκας” χθες τη νύχτα στο Χαλάνδρι, οι αστυνομικοί διαρρέουν ότι έχουν εντοπίσει στοιχεία σύνδεσης των δραστών του Βελβεντού με την επίθεση στο Mall.
Έτσι στους “Πυρήνες” συμπερασματικά έχουμε και δεύτερη εμφάνιση γυναίκας (αν όχι δύο γυναικών).
Με βάση το που κατευθύνονται οι έρευνες της αστυνομίας, γυναίκα συμμετείχε και στην τοποθέτηση του μηχανισμού στο Μετρό. Με βάση τη σύνδεση όλων αυτών των χτυπημάτων, όπως τη βλέπει τουλάχιστον η αστυνομία, στις ομάδες των “Πυρήνων” θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη η συμμετοχή γυναίκας στις ομάδες κρούσης.
Το τέταρτο χτύπημα με … άρωμα γυναίκας δεν είναι άλλο από το χτύπημα με καλάσνικοφ εναντίον των γραφείων της Ν.Δ. Εκεί οι μάρτυρες είδαν μια γυναίκα στο βολάν του αυτοκινήτου διαφυγής των τρομοκρατών.
Φαίνεται ότι η αποκαλούμενη νέα γενιά έχει βάλει γυναίκες και στην “πρώτη γραμμή”.

Διαβάστε επίσης:

Τους παρακολουθούσαν από την Αθήνα; Ήξερε η αντιτρομοκρατική για το χτύπημα;

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε