Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

2.500.000 “μαϊμούδες” σε δυο αποθήκες

(ΦΩΤΟ NEWSIT)

Ούτε η Αφρική και η Ασία μαζί δεν έχουν τις… μαϊμούδες της Αθήνας, “υπερπληθυσμός” ! Άλλες δυο τεραστίων διαστάσεων αποθήκες με… “φιρμάτες μαϊμούδες” όλων των ειδών ανακάλυψε η αστυνομία.

Ο Βοτανικός και η περιοχή πέριξ της Ομόνοιας έχουν αποδειχθεί… εκτροφείο. Όποια πόρτα αποθήκης κι αν ανοίξουν οι αστυνομικοί “μαϊμούδες” θα… πεταχτούν.

Μια αποθήκη μόνο στην οδό Παραμυθίας έκρυβε τουλάχιστον 2.000.000 “κομμάτια” προϊόντων που είχαν πάνω τους πασίγνωστες φίρμες. Μια δεύτερη στην οδό Αρτεμισίου είχε τουλάχιστον 300.000 “κομμάτια”.

Εκατομμύρια ευρώ θα έχανε το κράτος αν όλα αυτά κυκλοφορούσαν στους δρόμους αλλά και τα καταστήματα που εμπορεύονται παράνομα προϊόντα. Ακόμη περισσότερα τα χρήματα που θα έχαναν οι νόμιμοι έμποροι.

Ο κατάλογος με τα κατά τα άλλα “φιρμάτα” προϊόντα είναι κάτι παραπάνω από… μακρύς. Μπλουζάκια και πουκάμισα για όλα τα γούστα και όλα τα … μεγέθη, φυσικά οι πιστές απομιμήσεις τσαντών, πορτοφολιών και ρολογιών.

Όλα τα είδη λένε στο newsit οι άνδρες της αστυνομίας και του ΣΔΟΕ είναι “εξαιρετικής” κατά τα άλλα ποιότητας και πολύ δύσκολα ο καταναλωτής θα μπορούσε (με εξαίρεση την τιμή) να τα αναγνωρίσει.


Ήταν τόσο μεγάλος ο όγκος των λαθραίων εμπορευμάτων που ζητήθηκε η συνδρομή των ανδρών της ΟΠΚΕ…
Οι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι ανοίγοντας ένα μέρος της αποθήκης και διαπίστωσαν ότι υπήρχαν ακόμη και επώνυμα ρούχα για μικρά παιδιά. Είναι από τις ελάχιστες φορές που εντ9οπίστηκαν σε αποθήκη με μαϊμούδες τέτοια είδη. Προφανώς λόγω του υψηλού τζίρου οι λαθρέμποροι μπήκαν και σε αυτό το χώρο…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε