Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

24ωρο τρόμου στα Πετράλωνα για 40χρονη! Τη βίαζε ο πρώην της

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου

Επί ένα 24ωρο ο πρώην φίλος της, την μετέτρεψε σε σκλάβα του έρωτα, καθώς την βίαζε διαδοχικά και την ανάγκαζε σε στοματικό σεξ και μάλιστα μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Ο λόγος για μια 40χρονη, η οποία δεν μπορούσε να φανταστεί ούτε στους χειρότερους εφιάλτες της, την αντίδραση του φίλου της, όταν του ανακοίνωσε τη διακοπή της ερωτικής τους σχέσης.

Το περιστατικό σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο στο διαμέρισμα της 40χρονης στην περιοχή των Πετραλώνων, όταν την επισκέφθηκε ο πρώην φίλος της, οποίος για ένα 24ωρο την μετέτρεψε σε σκλάβα του σεξ.

Η έντρομη γυναίκα κάποια στιγμή κατάφερε να αποσπάσει την προσοχή του εξαγριωμένου 39χρονου και να στείλει μήνυμα στην μητέρα της για το μαρτύριο που τραβούσε μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Μάλιστα όταν πια είχε απελευθερωθεί από τα δεσμά του βιαστή της, αυτός ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμα και απειλούσε να αυτοκτονήσει! Τελικά έπειτα από διαπραγματεύσεις που κράτησαν για τουλάχιστον δυο ώρες ο 39χρονος κατέβηκε από το μπαλκόνι και συνελήφθη.

Σκλάβα του σεξ

Η 40χρονη τον τελευταίο χρόνο διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον 39χρονο, για τον οποίο όμως δεν γνώριζε πολλά πράγματα κυρίως για το παρελθόν του, καθώς ο ίδιος φρόντιζε να κρύβει επιμελώς το βίαιο χαρακτήρα του.

Κάποια στιγμή αυτή η έμφυτη βιαιότητα του 39χρονου άρχισε να γίνεται αντιληπτή από την 40χρονη, καθώς σε μικρο-καυγαδάκια που είχαν, ο 39χρονος εξοργίζονταν και απειλούσε πως θα της κάνει κακό.

Πρόσφατα η 40χρονη γυναίκα αποφάσισε να ζητήσει από τον 39χρονο να χωρίσουν, χωρίς βέβαια να προβλέψει τον εφιάλτη που θα ζούσε στα χέρια του. Το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, ο 39χρονος περίμενε έξω από το σπίτι την πρώην ερωμένη του, η οποία επέστρεφε κουρασμένη από τη δουλειά της. Χωρίς να φανταστεί το τι θα επακολουθούσε του επέτρεψε την είσοδο στο διαμέρισμα της.

Μόλις η 40χρονη έκλεισε πίσω της την πόρτα του διαμερίσματος ξεκίνησε ο εφιάλτης. Ο σωματώδης άνδρας της άρπαξε την τσάντα από τα χέρια και της πήρε το κινητό της τηλέφωνο, ενώ παράλληλα τράβηξε το καλώδιο από την συσκευή του σταθερού, ώστε να μην μπορεί να ζητήσει από κανέναν βοήθεια.

Αμέσως και σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς η 40χρονη, ο 39χρονος την άρπαξε από τα μαλλιά και αφού την έβρισε γιατί τόλμησε να του ζητήσει να χωρίσουν, την εξανάγκασε σε στοματικό έρωτα.

Την ίδια στιγμή η 40χρονη κλαίγοντας άρχισε να τον εκλιπαρεί να την λυπηθεί και να την αφήσει ήσυχη. Ο 39χρονος επί ένα 24ωρο την κρατούσε αιχμάλωτη μέσα στο διαμέρισμα της και την βίαζε διαδοχικά.

Τελικά κάποια στιγμή και ενώ ο 39χρονος ήταν κατάκοπος, η 40χρονη βρήκε την ευκαιρία και έστειλε μήνυμα στην μητέρα της, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγα λεπτά στην περιοχή να φθάσουν περιπολικά τις ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί απελευθέρωσαν την 40χρονη, ο πρώην φίλος της όμως ταμπουρώθηκε στο μπαλκόνι και απειλούσε να αυτοκτονήσει … μέχρι που πείστηκε από τους διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ να παραδοθεί.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε