Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

29χρονος υπαξιωματικός μέσα από τη φρεγάτα “ξεγύμνωνε” διαδικτυακά ανήλικες

29χρονος υπαξιωματικός μέσα από τη φρεγάτα “ξεγύμνωνε” διαδικτυακά ανήλικες

Αφού κατέγραφε το άσεμνο υλικό εν συνεχεία τις απειλούσε εκτός εάν του αγόραζαν pay safe κάρτες των 100 ευρώ.

Μέσα από την φρεγάτα που υπηρετούσε, ένας 29χρονος υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, έβρισκε… χρόνο να ασχολείται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να προσεγγίζει ανήλικα κορίτσια και μέσω web camera να τα πείθει να προβαίνουν σε άσεμνες κινήσεις ακόμη και να τις «ξεγυμνώνει» διαδικτυακά.

Κατέγραφε τις αισθησιακές σκηνές και στη συνέχεια εκβίαζε τα ανήλικα κορίτσια προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά μαζί του ή να του στείλουν μία… pay safe κάρτα των 100 ευρώ ειδάλλως θα έστελνε το υλικό που είχε καταγράψει στους γονείς τους.  

Οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δέχθηκαν την καταγγελία ενός 17χρονου κοριτσιού που είχε πέσει θύμα εκβιασμού του 29χρονου, και μετά από λεπτομερή ψηφιακή έρευνα έφθασαν στα ίχνη της… φρεγάτας και από εκεί στον υπαξιωματικό.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο κατηγορούμενος διατηρούσε… 30 διαφορετικά προφίλ σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία χρησιμοποιούσε για τον εκβιασμό των ανήλικων κοριτσιών.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του και οδηγήθηκε στο Ναυτοδικείο, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεσσαλονίκη: Νέες αποκαλύψεις για τον προπονητή-παιδεραστή – Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε