Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

4 αποθήκες με χιλιάδες προϊόντα ξεσκέπασαν στο κέντρο της Αθήνας

4 αποθήκες με χιλιάδες προϊόντα ξεσκέπασαν στο κέντρο της Αθήνας

Παπούτσια επώνυμων οίκων, κασκόλ, γάντια, ζώνες, γυαλιά ηλίου έκρυβαν οι αποθήκες και διοχέτευαν οι επιτήδειοι στην αγορά.

Τέσσερις νέες αποθήκες γεμάτες με προϊόντα «μαϊμού» εντόπισαν οι αρχές σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν χθες στο κέντρο της Αθήνας με τη συμμετοχή της αστυνομίας, υπαλλήλων του Δήμου Αθηναίων και του ΣΔΟΕ, παρουσία εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν τρεις αποθήκες στην οδό Μενάνδρου 20-23 και 10 και μία στην πλατεία Θεάτρου 24.

Στην οδό Μενάνδρου 20 βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα χιλιάδες κομμάτια απομιμήσεις επώνυμων προϊόντων (τσάντες, πορτοφόλια, ζώνες, φουλάρια, κασκόλ, γυαλιά ηλίου κλπ), ενώ μεγάλη ποσότητα παρόμοιων εμπορευμάτων βρέθηκαν στην οδό Μενάνδρου 23 και 180 ζεύγη υποδημάτων, επίσης απομίμηση επώνυμων, στην οδό Μενάνδρου 10.

Τέλος, στην υπόγεια αποθήκη της Πλατείας Θεάτρου βρέθηκαν επτά χιλιάδες προϊόντα «μαϊμού» όπως ρολόγια και μπρασελέ επώνυμων οίκων.

Για τις περιπτώσεις αυτές εξετάζεται από το ΣΔΟΕ εάν υπάρχουν και φορολογικές παραβάσεις, ενώ, όπως επισημαίνεται από την ΓΑΔΑ, οι έρευνες θα συνεχιστούν για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου στην Αθήνα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε