Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

4 συλλήψεις για τα επεισόδια του Αιτωλικό

4 συλλήψεις για τα επεισόδια του Αιτωλικό

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν από την Αστυνομία για τα επεισόδια που έγιναν στο Αιτωλικό, μεταξύ κατοίκων και Ρομά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μετά την προανάκριση που έγινε, σχηματίσθηκε δικογραφία εναντίον επτά Ρομά, για την εμπλοκή τους στα επεισόδια.

Από αυτούς συνελήφθησαν τέσσερις, οι οποίοι κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ οι άλλοι τρεις αναζητούνται.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όταν περίπου 180 κάτοικοι του Αιτωλικού, συγκεντρώθηκαν στην οδό Κ. Λάσκαρη, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν κατά των Ρομά, διότι όπως υποστήριζαν, έχουν παραβατική συμπεριφορά.

Οι Ρομά από την πλευρά τους, όταν αντελήφθησαν ότι οι κάτοικοι του Αιτωλικού κινούνται προς το μέρος τους, έβαλαν- σύμφωνα με την Αστυνομία-, φωτιά σε κάδους απορριμμάτων και σε ελαστικά, διακόπτοντας έτσι την κυκλοφορία των οχημάτων.

Επίσης κάποιοι, σύμφωνα με την Αστυνομία, πυροβόλησαν από απόσταση περίπου 200 μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματισθούν τέσσερα άτομα ηλικίας 48, 35, 50 και 47 ετών, οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Ο 48χρονος και ο 50χρονος νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, ο 35χρονος έφυγε από το νοσοκομείο μετά την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ ο 47χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου.

Διαβάστε επίσης: Νύχτα τρόμου στο Αιτωλικό – Οι σφαίρες έπεφταν βροχή

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε