Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

40 ληστείες σε δυο μήνες! Ο “Τόνι” και οι ληστές με τα καλάσνικοφ

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Τουλάχιστον 57 ένοπλες ληστείες είχε κάνει ο 30χρονος απ την Αλβανία απ’ τις αρχές του χρόνου.

Δυστυχώς έχει αφήσει πίσω του έναν νεκρό. Όπως λένε οι αστυνομικοί ο διαβόητος “Τόνι” ήταν ο εγκέφαλος και ο καθοδηγητής πολλών ένοπλων ομάδων. Έφτιαχνε μια συμμορία και κάθε φορά που κάποιο μέλος της έπεφτε στα χέρια της αστυνομίας εκείνος άλλαζε ξανά τη σύνθεση δημιουργώντας μια νέα.

Ο “Τόνι” σκληρός και θρασύς κρατούσε πάντα καλάσνικοφ και κάπως έτσι η μια μετά την άλλη άρχισαν να ξεπηδούν πολλές συμμορίες με καλάσνικοφ.

Οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι υπάρχει κοινός παρονομαστής, ο “Τόνι” αλλά δεν είχαν καταφέρει να βρουν ούτε ένα στοιχείο, ούτε δακτυλικά είχαν, ούτε φωτογραφίες του, αφού ποτέ στο παρελθόν δεν είχε συλληφθεί και έτσι το έργο της αναζήτησης ήταν δύσκολο.

Στο μεταξύ ο “Τόνι” και οι διάφορες συμμορίες που είχε φτιάξει χτυπούσαν περίπτερα, βενζινάδικα, σούπερ μάρκετ, ταβέρνες, ψητοπωλεία, πιτσαρίες…

Δεν ακολουθούσαν πάντα την ίδια “συνταγή” για να μπερδέψουν τους αστυνομικούς. Είναι χαρακτηριστικό το ότι στο Μενίδι, όταν έβαλαν στο στόχαστρο τον άτυχο κοσμηματοπώλη στην οδό Π. Μελά είχαν ντυθεί αστυνομικοί για να πείσουν το θύμα να τους ανοίξει την πόρτα.

Ανάγκασαν τον άτυχο κοσμηματοπώλη να κατέβει από το σπίτι του στο κατάστημα και στη συνέχεια αφού τον χτύπησαν αφαίρεσαν ό,τι είχε αξία.

Δυο μέρες μετά ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του από τα χτυπήματα. Οκτώ μήνες μετά όμως ήρθε η ώρα του “Τόνι” οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Mε λήστεψαν και μου άρπαξαν το παιδί μέσα από το σπίτι”, λέει στο Νewsit o έντρομος πατέρας

Σοκ! Κακοποίησαν γυναίκα μέσα στο σπίτι της – Τρεις εισβολές με θύματα γυναίκες σε 24 ώρες

Ηλεία:Λήστεψαν και κλείδωσαν στην τουαλέτα ιερέα και παπαδιά -Δείτε βίντεο!

Τρόμος τη νύχτα για τον Ανδρέα Φουστάνο – Μπήκαν με όπλα και μαχαίρια στο σπίτι του – Έγκλημα

Εγκληματικότητα παντού! Σκηνές που δεν χωράει ο νους! – Τοξικομανής τρυπά τα γεννητικά του όργανα μπροστά σε μικρά παιδιά! – video ντοκουμέντο – Ελλάδα


Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε