Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

72χρονος προσπαθούσε να αποπλανήσει ανήλικη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο μήνες στο 2ο Επαγγελματικό Λύκειο Αγίων Αναργύρων….
 

 

Η νεαρή μαθήτρια της Β’ Λυκείου από το Καματερό βρισκόταν στην πλατεία κοντά στο σχολείο της μαζί με δύο φίλους της. Τότε ο 72χρονος τους πλησίασε και άρχισε να συνομιλεί μαζί τους. Τους είπε ότι είναι Αστυνόμος Α’ και ονομάζεται “Βασίλης”. Προθυμοποιήθηκε να την βοηθήσει σε ότι χρειαζόταν.
 
Από τότε ο 72χρονος πήγαινε συχνά στο σχολείο και συνομιλούσε μαζί της ενώ της ζήτησε αρκετές φορές να πάνε βόλτα. Όμως η 17χρονη του είχε αρνηθεί.
 
Γύρω στις 08:10 το πρωί της περασμένης Πέμπτης, ο «Βασίλης» περίμενε το κορίτσι στην είσοδο του σχολείου και της ζήτησε αρχικά να πάνε για καφέ δίνοντας της σημείωμα με τον αριθμό του κινητού του και όταν εκείνη προσπάθησε να μπει στο σχολείο, αυτός προσπάθησε να τη φιλήσει στο μάγουλο. Η κοπέλα πήγε και κατήγγειλε το περιστατικό στο Α.Τ Αγίων Αναργύρων. 

Αστυνομικοί πήγαν στο σχολείο και εντόπισαν τον δράστη. Όταν αυτός πλησίασε και πάλι το κορίτσι και πήγε να την φιλήσει στα χείλη αυτή αντέδρασε και ο δράστης την φίλησε στο μάγουλο. Τότε οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.

 
Πρόκειται για έναν 72χρονο κάτοικο της περιοχής, συνταξιούχο, ο οποίος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα κατηγορούμενος για απόπειρα προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση.
 
 
 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε