Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

8 δολοφονίες μέσα σε 10 μέρες στην Αττική

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Ο κύκλος αίματος από τις δολοφονίες στην Αττική δεν σταματάει. Μόνο μέσα σε 10 ημέρες είχαμε οκτώ δολοφονίες.

Τελευταίο θύμα μια γυναίκα που βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρή μέσα σε μαύρη σακούλα σε κάδο απορριμμάτων στα Πετραλώνα. 

Μέσα στο Σαββατοκύριακο είχαμε δύο δολοφονίες ληστείες. Μία στη Πεύκη όπου ένας Σύρος πυροβολήθηκε στο κεφάλι μέσα στο σπίτι του και μπροστά στα μάτια της εγκύου γυναίκας του. 

Το Σάββατο το βράδυ ένας ιδιοκτήτης ταβέρνας σκοτώθηκε όταν ληστές τον πυροβόλησαν την ώρα που πήγαν να τον ληστέψουν.

Την Πέμπτη ένας 83χρονος μαρτύρησε στα χέρια των δραστών που τον φίμωσανμε αποτέλεσμα να να χάσει τη ζωή του από ασφυξία μέσα στο σπίτι του στην οδό Προύσης στον Άγιο Δημήτριο.

Λίγες ώρες πριν ένας 12χρονος είχε αντικρίσει ένα φρικτό θέαμα σε κάδο στην Καλλιθέα. Το διαμελισμένο πτώμα ενός άνδρα, πιθανότατα αλλοδαπού, που άγνωστοι είχαν δολοφονήσει και στη συνέχεια επέλεξαν αυτό το φριχτό τρόπο για να ξεφορτωθούν το πτώμα.
Μια μέρα πριν άγνωστοι είχαν εκτελέσει με δυο σφαίρες μια στο στήθος και μια στο κεφάλι έναν ακόμη αλλοδαπό στην Ελευθερίου Βενιζέλου στη Βούλα.
Το περασμένο Σάββατο νεκρός έπεσε από τις σφαίρες αγνώστων ένας Έλληνας στην περιοχή Λαμπαρδά στο Κορωπί.
Μια μέρα πριν οι αστυνομικοί της Φθιώτιδας άναυδοι άκουσαν στο τηλέφωνο έναν άνδρα να τους λέει ότι ήθελε να τον συλλάβουν καθώς είχε διαπράξει δυο μέρες πριν δολοφονία στην Αγία Παρασκευή.
Οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, τρεις ληστείες, ένα μαφιόζικο χτύπημα, ένα φριχτό έγκλημα με διαμελισμό του πτώματος και μια δολοφονία χωρίς αίτιο… τέσσερις δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν μόνο τον τον πέμπτο που επέλεξε όμως να παραδοθεί.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε