Πέμπτη, 9 Μαΐ
19oC Αθήνα

8 ληστείες το βράδυ

ΦΩΤO EUROKINISSI
ΦΩΤO EUROKINISSI

 Και χθες βράδυ η εγκληματικότητα στην Αθήνα “οργίασε” αφού συνολικά είχαμε 8 ληστείες.

 

Στις 17.15 στον Περισσό, άγνωστος μπήκε στο σούπερ μάρκετ «ΑΤΛΑΝΤΙΚ» και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε 200 ευρώ.
 
Και δεύτερο σούπερ μάρκετ έγινε στόχος ληστών. Στις 19.35 στο Περιστέρι, άγνωστος μπήκε στο “Dia” στην οδό Χίου 2, και με την απειλή όπλου, πήρε 300 ευρώ.
 
Το σούπερ μάρκετ “Μαρινόπουλος” στα Μέγαρα έγινε και αυτό στόχος ληστείας 20 λεπτά πριν κλείσει. Ένας άντρας με την απειλή όπλου πήρε 900 ευρώ και εξαφανίστηκε.
 
Γύρω στις 20:30 στην οδό Ορφέως στην Αθήνα δύο άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν σε φύλακα μεταφορικής εταιρείας και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.
 
Τρία κινητά τηλέφωνα και διάφορα προσωπικά στοιχεία έκλεψε ένας άνδρας από αλλοδαπή γυναικά λίγο πριν τις 10 το βράδυ στην οδό Μιχαήλ Βόδα. Ο άνδρας άρπαξε με την βία την τσάντα της γυναίκας και έφυγε τρέχοντας.
 
Στις 00.10 στην Αθήνα, στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Φιλιππίδου, δύο άγνωστοι άρπαξαν με την βία τη τσάντα μια γυναίκα όπου είχε μέσα μερικά λεφτά και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα.
 
Το μπαράζ των ληστειών το βράδυ “έκλεισε” με την κλοπή άλλης μια τσάντας από γυναίκας. Στη συμβολή των οδών Αλκαμένους και Χορμοβίτου, άγνωστος αφού χτύπησε ελαφρά μία γυναίκα της πήρε την τσάντα που είχε μέσα 20 ευρώ ένα κινητό τηλέφωνο, την ταυτότητα της και μία χρυσή καδένα.
 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε