Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

91χρονος σκότωσε την 81χρονη γυναίκα του και αυτοκτόνησε στη Βάρκιζα – Τι γράφει το σημείωμα στα παιδιά τους

91χρονος σκότωσε την 81χρονη γυναίκα του και αυτοκτόνησε στη Βάρκιζα – Τι γράφει το σημείωμα στα παιδιά τους

Μία ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Βάρκιζα ανάμεσα σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που όπως όλα δείχνουν αποφάσισαν να ειναι μαζί και στο θάνατο.
 

Ζευγάρι ηλικιωμένων βρέθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης νεκρό στο σπίτι τους, στη Βάρκιζα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, που έχουν γίνει γνωστά, ο 91 ετών σύζυγος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα με το παλιό πιστόλι του την 81 ετών γυναίκα του και μετά έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε.

Οι πληροφορίες του NewsIt αναφέρουν πως το όπλο ήταν από το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αστυνομικοί της ασφάλειας ήδη είναι στο σημείο και προσπαθούν να καταλήξουν στα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτήν την πράξη, εστιάζοντας στο ιατρικό ιστορικό και των δύο, καθώς δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία που να τους οδηγούν σε εγκληματική πράξη.

Ωστόσο, βρέθηκε ένα σημείωμα που πιθανότατα είχε γράψει ο 91χρονος και το οποίο αναφέρεται στα παιδιά τους. Σε αυτό ο ηλκιωμένος γράφει πως “δεν θέλουμε να σας κουράζουμε, να μην γινόμαστε βάρος σε εσάς”, ενώ ενημερώνει τα παιδιά του πως όλα τα οικονομικά και περιουσιακά ζητήματα είναι τακτοποιημένα.

Αυτό ακριβώς σύμφωνα με την αστυνομία δείχνει πως ο ηλικιωμένος είτε με τη συγκατάθεση της συζύγου του είτε χωρίς σχεδίαζε καιρό αυτή την τραγική εξέλιξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έστειλε στο νοσοκομείο ηλικιωμένο ζευγάρι για μία κεραία

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε