Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Αδερφός Παραολυμπιονίκη: Μην τον περιμένετε, δεν θα έρθει σήμερα [vid]

Αδερφός Παραολυμπιονίκη: Μην τον περιμένετε, δεν θα έρθει σήμερα [vid]

Στο πατρικό του σπίτι στο Μοσχάτο για πρώτη φορά από το μοιραίο βράδυ της Δευτέρας 20 Μαρτίου, όταν σκότωσε τον Μάριο Λουκόπουλο, θα επιστρέψει ίσως και εντός της ημέρας ο Παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης. Προκειμένου, πάντως, να αποφύγουν τους δημοσιογράφους, ο αδερφός και η μητέρα του δράστη υποστήριξαν ότι 39χρονος δεν θα επιστρέψει σήμερα.

«Μην τον περιμένετε, δεν θα έρθει σήμερα» είπε ο αδερφός του Βασίλη Τσαγκάρη την ώρα που, το πρωί της Τρίτης (28.03.2017) έφτασε στο σπίτι της οικογένειας στο Μοσχάτο και είδε τους δημοσιογράφους να περιμένουν στο σημείο. Την ίδια απάντηση έδωσε και σε έναν γείτονα, που τον πλησίασε για να τον ρωτήσει.

«Δεν θα μας πείτε τίποτα;» ήταν η ερώτηση που του έθεσαν οι δημοσιογράφοι και η απάντησή του ήταν «όχι όσο έχετε τις κάμερες». Στη συνέχεια, μαζί με τη μητέρα του μπήκαν στο σπίτι τους.

Η εκτίμηση, πάντως, είναι, πως ο 39χρονος Παραολυμπιονίκης θα επιστρέψει εντός της ημέρας στο σπίτι του. Τη Δευτέρα (28.03.2017) μετά από μαραθώνια συνεδρίαση, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους και να φορέσει «βραχιολάκι».

Η απολογία

Στην εκδοχή πως βρισκόταν σε άμυνα επέμεινε στην απολογία του ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή ο 39χρονος παραολυμπιονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι το θύμα επιτέθηκε πρώτος, υποστηρίζοντας πως “είχε βίαιο τρόπο συμπεριφοράς”.

Επιπλέον, κατά πληροφορίες στην απολογία του ανέφερε πως “φοβήθηκε και άρπαξε ένα όπλο που είχε παράνομα για να προστατευτεί, σε ενδεχόμενο ληστείας στο πρακτορείο. Το θύμα του έπιασε τα χέρια και τότε πυροβόλησε την πρώτη φορά. Ο ξενοδόχος του είπε “τι κάνεις; Με σκότωσες”. Τότε πυροβόλησε ξανά”.

Επιπλέον, ο 39χρόνος ανέφερε κατά τις ίδιες πληροφορίες πως ο 47χρόνος του ζήτησε να καταθέσει ότι η πρώην γυναίκα του ήταν άπιστη. Συγκεκριμένα ενώπιον του ανακριτή ανέφερε πως: “Αν δεν έρθεις να καταθέσεις στο δικαστήριο ότι τα είχες με τη γυναίκα μου όταν ήμασταν παντρεμένοι, θα σκοτώσω τη μάνα σου και τον αδελφό σου. Εσύ είσαι άχρηστος. Εσένα δε σε λογαριάζω”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε