Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Αγρίνιο: Ένας φάκελος έκανε γνωστό επιχειρηματία να ''παγώσει''!

Αγρίνιο: Ένας φάκελος έκανε γνωστό επιχειρηματία να ''παγώσει''!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 14.09.2011 | 14:36
Πρώτη δημοσίευση: 14.09.2011 | 11:00

Ο επιχειρηματίας πήγε τρομοκρατημένος σε αστυνομικό τμήμα - Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για να εντοπίσει τον αποστολέα του φακέλου...

Πρωταγωνιστής της υπόθεσης, γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην πόλη. Πριν από λίγες μέρες, άνοιξε το γραμματοκιβώτιο και εκτός από λογαριασμούς και γράμματα, βρήκε ένα φάκελο που δεν ανέγραφε τα στοιχεία του αποστολέα.

Ο επιχειρηματίας τον πήρε στα χέρια του, τον άνοιξε και αμέσως ''πάγωσε'' από τον φόβο του! Στο εσωτερικό του, υπήρχε μια σφαίρα και τίποτε άλλο! Έντρομος πήρε το φάκελο με τη σφαίρα και πήγε σε αστυνομικό τμήμα, όπου ζήτησε βοήθεια.

Το πλήρες φυσίγγιο εστάλη για εξέταση στα ειδικά εργαστήρια, ενώ οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του αποστολέα. Σε ερώτηση των αστυνομικών, αν το τελευταίο διάστημα είχε διαφορές με άτομα στο χώρο της νύχτας, εκείνος απάντησε αρνητικά.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται, ενώ όπως είναι λογικό η υπόθεση κεντρίζει το ενδιαφέρον των συζητήσεων της τοπικής κοινωνίας...   Διαδώστε αυτό το άρθρο