Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Άγριο έγκλημα στα Μέγαρα – 45χρονη έπνιξε το 4χρονο ανιψάκι της και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Φωτογραφία Eurokinissi (Αρχείου)
Φωτογραφία Eurokinissi (Αρχείου)

– Οικογενειακή τραγωδία στα Μέγαρα με θύμα ένα 4χρονο κοριτσάκι
– Η 45χρονη θεία του φέρεται να το έπνιξε και στη συνέχεια να έκανε απόπειρα αυτοκτονίας
– Έκοψε τις φλέβες της στα χέρια και τα πόδια με ψαλίδι – Επιχείρησε να κόψει και το λαιμό της
– Μεταφέρθηκε στο Θριάσειο νοσοκομείο
– Ο άνδρας της βρήκε το παιδί στραγγαλισμένο στο κρεββατάκι του κι εκείνη στο πάτωμα μέσα στα αίματα
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε περίπου στις 13:30 το μεσημέρι της Τετάρτης (13.04.2016) στα Μέγαρα. Ένα τετράχρονο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό δίπλα στην 45χρονη θεία του. Η γυναίκα φέρεται να έπνιξε το ανήλικο κορίτσι και στη συνέχεια να αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες της στα χέρια και τα πόδια με ένα ψαλίδι, ενώ είχε προσπαθήσει να κόψει και το λαιμό της.

Ο άνθρωπος που αντίκρισε πρώτος το αποτρόπαιο θέαμα ήταν ο σύζυγος της 45χρονης γυναίκας, που βρήκε το παιδί στραγγαλισμένο και μέσα στα αίματα στο κρεββατάκι του και τη σύζυγό του, στο πάτωμα κάτω από το κρεββάτι, μέσα στα αίματα.

Οι γονείς του παιδιού είναι τοξικομανείς, εξαρτημένοι από την ηρωίνη και είχαν αφήσει το 4χρονο κοριτσάκι τους στη γιαγιά του παιδιού, τη μητέρα της μαμάς του μικρού παιδιού. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γιαγιά του 4χρονου δουλεύει περιστασιακά και σήμερα χρειάστηκε να πάει για δουλειά, κι έτσι ζήτησε από τη 45χρονη αδερφή της να κρατήσει το παιδί.

Ο σύζυγος της 45χρονης γυναίκας είναι οδηγός και όταν το μεσημέρι επέστρεψε στο σπίτι από τη δουλειά, ρώτησε τα δυο παιδιά τους (ηλικίας περίπου 18 και 20 ετών) που ήταν η μητέρα τους. Εκείνα τότε του είπαν πως είχε πάει στο σπίτι της αδερφής της για να κρατήσει το 4χρονο κοριτσάκι και πως δεν απαντούσε στις κλήσεις τους.

Έτσι, αποφάσισε να πάει στο σπίτι της κουνιάδας του για να βρει τη γυναίκα του. Και εκεί βρέθηκε αντιμέτωπος με την τραγωδία. Βρήκε το παιδί νεκρό στο κρεββάτι του και στο πάτωμα, τη γυναίκα του με σπασμούς μέσα στα αίματα. Είχε κόψει τις φλέβες της στα χέρια και τα πόδια της, ενώ είχε προσπαθήσει να κόψει και το λαιμό της.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο τι ώθησε τη γυναίκα να πνίξει το 4χρονο κοριτσάκι. Δεν αποκλείεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Η 45χρονη έχει μεταφερθεί στο Θριάσειο νοσοκομείο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε