Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Άγριο έγκλημα στη Ρόδο! Τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου – Για την ένταση της μουσικής είπαν μάρτυρες!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

– Θύτης και θύμα ήταν γείτονες σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες
– Κάποιοι είπαν ότι το θύμα είχε κάνει παρατήρηση στον θύτη για την ένταση της μουσικης
– Οι δύο άνδρες ήρθαν στα λόγια και τελικά ο δράστης κατέληξε να μαχαιρώνει το θύμα
– Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής που ακόμα προσπαθούν να καταλάβουν πώς συνέβη το κακό

Σύμφωνα με πληροφορίες νεκρός είναι μεσήλικας (περίπου 50 ετών) από μαχαιριές που δέχθηκε από άλλο άνθρωπο με τον οποίο διαπληκτίστηκε λίγα λεπτά νωρίτερα. Το φονικό που συγκλονίζει την περιοχή έγινε στις 5 παρά 10 το απόγευμα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύει η ΡΟΔΙΑΚΗ δράστης και θύμα είχαν νωρίτερα τσακωθεί όχι για ιδιαίτερα σοβαρό λόγο. Ο δράστης, άρπαξε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στο θύμα, με θανατηφόρα χτυπήματα στα πλευρά και στην κοιλιά.
Αμέσως οι γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ αλλά όταν έφθασαν εκεί, παρά τις προαπάθειες που κατέβαλαν ήταν πλέον αργά καθώς ο άνδρας είχε ξεψυχήσει.

Στο σημείο βρίσκονται αυτή την ώρα αξιωματικοί της Αστυνομίας, ενώ έχει ενημερωθεί ήδη η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου και ο αρμόδιος Ιατροδικαστής.

Έγκλημα για… την ένταση της μουσικής;

Πληροφορίες από τη “Δημοκρατική” αναφέρουν ότι όλα έγιναν για την ένταση της μουσικής. Συγκεκριμένα, το θύμα φέρεται να έκανε παρατήρηση στο θύτη για την ένταση της μουσικής του. Οι δύο άνδρες ήρθαν στα… λόγια και τότε, ο άνδρας που είχε δυνατά τη μουσική, φέρεται να σκότωσε με μαχαίρι το γείτονά του…

Πηγή: ΡΟΔΙΑΚΗdimokratiki

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε