Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Άγριο έγκλημα στο Περιστέρι – Κουκουλοφόροι πυροβόλησαν ζευγάρι στο κεφάλι – Δεν πείραξαν τα παιδιά

Άγριο έγκλημα στο Περιστέρι – Κουκουλοφόροι πυροβόλησαν ζευγάρι στο κεφάλι – Δεν πείραξαν τα παιδιά

– Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του αιματηρού εγκλήματος στο Περιστέρι
– Κουκουλοφόροι εισέβαλαν τα ξημερώματα σε διαμέρισμα τετραμελούς οικογένειας
– Πυροβόλησαν στο κεφάλι τον άνδρα και τη γυναίκα του ενώ βρίσκονταν στην κρεββατοκάμαρά τους!
– Δεν πείραξαν τα δυο παιδιά τους – Χτύπησαν τον γιο τους που έχει κινητικά προβλήματα
– Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για σκηνοθετημένη ληστεία
– Βρέθηκαν λεφτά στο σπίτι, αλλά οι δράστες πήραν το πορτοφόλι του 53χρονου θύματος

Μόνο φρίκη μπορεί να προκαλέσει το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (03.02.2017) στο Περιστέρι. Δράστες δυο άνδρες, θύματα ένα ανδρόγυνο και τα παιδιά τους.

Ήταν περίπου 02:00 τα ξημερώματα όταν οι δυο κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Ολύμπου στο Περιστέρι. Οι δράστες παραβίασαν, είτε με αντικλείδι είτε με “πασπαρτού” σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, την πόρτα του διαμερίσματος και την πόρτα της εισόδου της πολυκατοικίας και από τις πρώτες έρευνες της αστυνομίας φαίνεται πως προσπάθησαν να ψάξουν το χώρο για χρήματα.

Στη συνέχεια όμως, υπό άγνωστες συνθήκες, πήγαν στην κρεββατοκάμαρα όπου κοιμούνταν ο 53χρονος άνδρας και η 50χρονη σύζυγός του και τους πυροβόλησαν εν ψυχρώ στο κεφάλι! Εκείνο που περιπλέκει τις έρευνες είναι το γεγονός πως ενώ στο διαμέρισμα της οικογένειας βρέθηκαν λεφτά, οι δράστες είχαν πάρει το πορτοφόλι του 53χρονου θύματός τους. Οι αστυνομικοί εξετάζουν με την ίδια σοβαρότητα τόσο το ενδεχόμενο να πρόκειται για ληστεία όσο και το να πρόκειται για μια “σκηνοθετημένη” ληστεία, με στόχο να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες από το πραγματικό κίνητρο!

Μέσα στο σπίτι τη στιγμή του εγκλήματος βρίσκονταν και τα δυο παιδιά του ζευγαριού, ένας 28χρονος νεαρός, που σύμφωνα με μαρτυρίες από τη γειτονιά όπου έμενε η οικογένεια έχει κινητικά προβλήματα και ένα 18χρονο κορίτσι. Οι δράστες δεν πείραξαν τα παιδιά. Ο νεαρός, άκουσε τον πυροβολισμό και σηκώθηκε να δει τι γίνεται και τότε οι δράστες τον χτύπησαν και γι’ αυτό φέρει τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στο πηγούνι.

Ο άνδρας και η γυναίκα του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της. Ο σύζυγός της νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Τα παιδιά τους είναι σε κατάσταση σοκ.

Το άτυχο ζευγάρι δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αρχές. Λόγω έλλειψης στοιχείων, οι αστυνομικοί στρέφουν τις έρευνες για να βρουν τους δράστες της στυγερής δολοφονίας στο οικογενειακό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον των θυμάτων.

“Ήταν καλοί άνθρωποι, ήσυχοι, δεν είχαν ενοχλήσει ποτέ κανέναν” είπε μια κάτοικος της γειτονιάς, ενώ ένας άλλος αποκαλύψε πως ήταν στη 01:50 που κάποιος άκουσε φασαρία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε