Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Άγριο έγκλημα στο Βύρωνα – Δολοφόνησαν 52χρονο άνδρα

Άγριο έγκλημα στο Βύρωνα – Δολοφόνησαν 52χρονο άνδρα

Το θύμα εργαζόταν ως πολιτικό προσωπικό στην Πολεμική Αεροπορία στη βάση του Ελληνικού. Βρέθηκε δεμένος χειροπόδαρα με ένα σεντόνι στο κεφάλι από τον γαμπρό του. Τι λέει στο Newsit o μάρτυρας – κλειδί.

Θρήνος στο Βύρωνα για το άγριο φονικό που αποκαλύφθηκε σήμερα το πρωί.

Ο 52χρονος Ελληνας βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του στην οδο Νεάρχου 50 από τον γαμπρό του.

Το γεγονός πως το σπίτι του θυματος είναι αναστατωμένο κάνει την αστυνομία να πιστεύει πως πιθανότατα πρόκειται για ληστεία μετά φόνου. Η πόρτα του διαμερίσματος δεν ήταν παραβιασμένη και όλα δείχνουν πως ο 52χρονος ο οποίος ζούσε μόνος, άνοιξε ο ίδιος στους δολοφόνους του.

Στο σώμα του θύματος εντοπίστηκαν μώλωπες που δείχνουν πως αντιστάθηκε την ώρα που δέχτηκε επίθεση ωστόσο ο θάνατος του προήλθε από ασφυξία σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Τραγικές φιγούρες η αδελφή του 52χρονου και ο γαμπρός του που ειναι και ο ανθρωπος που τον βρήκε νεκρό. Οπως λένε ανησύχησαν που δεν τον είδαν να φεύγει για τη δουλειά του.

Οταν ο γαμπρός του μπήκε στο διαμέρισμα να δει τι συμβαίνει αντίκρυσε τον συγγενή του δεμένο χειροπόδαρα με ένα σεντόνι στο κεφάλι και ειδοποιησε αμέσως την αστυνομία.

Στη γειτονιά της οδού Νεαπόλεως οι κάτοικοι είναι σοκαρισμένοι και φοβισμένοι. Λένε πως δυστυχώς δεν είναι ασφαλείς ούτε μέσα στα ίδια τους τα σπίτια.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έδεσαν και λήστεψαν κοσμηματοπώλη στην Ηλιούπολη
 

Εισβολή ληστών σε εταιρεία στο Αιγάλεω

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε