Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Άγριο πιστολίδι στο κέντρο της Αθήνας – Πυροβολούσαν στο ψαχνό αθώους πολίτες

Άγριο πιστολίδι στο κέντρο της Αθήνας – Πυροβολούσαν στο ψαχνό αθώους πολίτες
Μέρα μεσημέρι οι ληστές χτύπησαν στο κέντρο της Αθήνας. Οπλισμένοι με καλάσνικοφ δεν δίστασαν να πυροβολήσουν πολίτες που προσπάθησαν να τους εμποδίσουν.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 12:15 το μεσημέρι. Ένα άτομο με κουκούλα και καλάσνικοφ “μπουκάρει” στον πέμπτο όροφο του κτιρίου στην οδό Σοφοκλέους  όπου στεγάζεται μια εταιρεία εισαγωγών – εξαγωγών και ενεχυροδανειστήριο που ανήκει σε αλλοδαπό. Ακινητοποιεί τον ιδιοκτήτη και τον δένει με σχοινί. Παίρνει ένα φάκελο με 60.000 ευρώ και φεύγει.

Κατεβαίνοντας από τις σκάλες ένας καφετζής προσπαθεί να τον εμποδίσει όμως ο δράστης δεν διστάζει να τον πυροβολήσει και να τον τραυματίσει στην κοιλιά. 

Βγαίνοντας από το κτίριο την ώρα ο δράστης πυροβολεί και τον οδηγό του διευθυντή του γραφείου της ΔΕΗ που είναι δίπλα στο κτίριο καθώς και αυτός προσπάθησε να τον σταματήσει. Ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι.

 
Μετά από έλεγχους η αστυνομία εντόπισε ένα σακο με ένα καλάσνικοφ στο υπόγειο του κτιρίου ενώ συνέλαβε μια γυναίκα που θεωρούν πως είναι η τσιλιαδόρος και συνεργός του δράστη.

Στην αστυνομία έχουν γίνει επίσης δύο προσαγωγές υπόπτων που θεωρούν πως ένας από τους δύο είναι ο δράστης της αιματηρής ληστείας.
 

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός”.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε