Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Αίγιο: ”Με έκλεψε και με σακάτεψε στο ξύλο”!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ένας 17χρονος κατήγγειλε στην αστυνομία τα όσα πέρασε – Υποστηρίζει ότι ο 60χρονος που τον χτύπησε, έφτασε στο σημείο να πυροβολήσει…

Όλα ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι (20-10-2011). Ο 17χρονος μετέβηκε σε κατάστημα εμπορίας παλαιών σιδήρων, στην Ελίκη Αιγίου όπου εργάζονται ο 50χρονος και ο 60χρονος.

Εκεί, σύμφωνα με το thebest.gr, έλαβε χώρα επεισόδιο μεταξύ των δραστών και του παθόντα καθότι ο τελευταίος υποστήριζε ότι ο 60χρονος λίγη ώρα πριν του είχε αφαιρέσει από τo σπίτι του, στην περιοχή Σελινούντα Αιγίου, διάφορα σιδερικά εργαλεία.

Κατά την  διάρκεια του επεισοδίου, ο 60χρονος εξύβρισε, απείλησε και προξένησε σωματικές στον 17χρονο χτυπώντας τον με γροθιές στο πρόσωπο.

Έπειτα, σύμφωνα με τη καταγγελία του 17χρονου, ο 50χρονος κρατώντας ένα αυτόματο πιστολι, πυροβόλησε προς το μέρος μια φορά ανεπιτυχώς και εν συνεχεία πραγματοποίησε και δεύτερη, εκφοβιστική αυτή την φορά βολή, προς ασφαλή κατεύθυνση με αποτέλεσμα αυτός να τραπεί σε φυγή.

Οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, που ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό μετεβησαν άμεσα στο κατάστημα όπου σε έρευνα που ενηργησαν παρουσία του 50χρονου, βρήκαν και κατέσχεσαν ένα αυτόματο πιστολι με γεμιστήρα στην οποία υπήρχαν δυο φυσίγγια.

Ο 50χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 60χρονου συνεχίζονται…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε