Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Aίγιο: “Σήκωσαν” το ΑΤΜ του νοσοκομείου

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου όταν άγνωστοι στην κυριολεξία… ξήλωσαν το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης που βρίσκεται στο εσωτερικό του κτιρίου, χωρίς κανένας να τους αντιληφθεί.

Όπως αναφέρει το dete.gr οι δράστες προκειμένου να σηκώσουν και να ξεκολλήσουν από το έδαφος το ΑΤΜ της τράπεζας που βρισκόταν στο ισόγειο του κτιρίου δίπλα ακριβώς από το γραφείο κίνησης αλλά και το ασανσέρ, πιθανολογείται πως χρησιμοποίησαν βαριά μηχανήματα για να το αποκολλήσουν από το έδαφος.

Να σημειωθεί πως το ΑΤΜ ήταν βιδωμένο στο έδαφος.

Όπως αναφέρουν πηγές της αστυνομίας εικάζεται οι δράστες να χρησιμοποίησαν ένα παλετοφόρο που υπάρχει στο νοσοκομείο προκειμένου να το μεταφέρουν, αφού το βάρος του υπολογίζεται περίπου στα 300 κιλά.

Στη συνέχεια το οδήγησαν στο υπόγειο του νοσηλευτικού ιδρύματος, από όπου το φόρτωσαν σε κάποιο φορτηγάκι και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Τα χρήματα που υπήρχαν μέσα στο μηχάνημα αγγίζουν τις 78.000 ευρώ, ενώ η τελευταία ανάληψη είχε γίνει στις 12.30 τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Πέμπτης.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε