Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Αίγιο: Σκηνές… Prison Break σε αστυνομικό τμήμα!

Εννέα Αλβανοί κρατούμενοι προσπάθησαν να αποδράσουν από τα κρατητήρια, με… συνταγή Prison Break!

Έσκαψαν τον τοίχο των κρατητηρίων στο αστυνομικό τμήμα Αιγίου και προσπάθησαν να αποδράσουν. Οι κρατούμενοι είχαν μεταφερθεί στα κρατητήρια, για να οδηγηθούν στα δικαστήρια του Αιγίου όπου εκδικαζόταν η υπόθεση σε βάρος τους, μιας και είχαν συλληφθεί για εμπορία ναρκωτικών.

Οι εννέα αλλοδαποί αποφάσισαν να αποδράσουν σκάβοντας τον τοίχο των κρατητηρίων. Σύμφωνα με το dete.gr για να μην ακούσουν τον θόρυβο οι αστυνομικοί, τοποθέτησαν έναν κουβά κάτω από τον νιπτήρα και άνοιξαν την βρύση προκειμένου να ακούγεται ο θόρυβος του νερού που έπεφτε στον πλαστικό κουβά.

Επίσης μπροστά από το σημείο που έσκαβαν είχαν τοποθετήσει ένα στρώμα. Κάνεις δεν τους είχε αντιληφθεί μέχρι την στιγμή που ένας αστυνομικός αποφάσισε να κάνει έναν έλεγχο και μόλις μπήκε στο χώρο των κρατητηρίων είδε πως μία μεγάλη τρύπα είχε ανοιχτεί στον τοίχο.

Στην κυριολεξία οι κρατούμενοι είχαν καταφέρει να σκάψουν αρκετά και μόλις ένα τούβλο απέμενε να βγάλουν για να μπορούν να δραπετεύσουν. Τελικά δεν τα κατάφεραν αλλά η προσπάθειά τους αποδεικνύει για άλλη μια φορά τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας στα ελληνικά κρατητήρια.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε