Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Αίγιο: Το κόλπο είναι πάντα το ίδιο! Απέσπασαν 5.500 ευρώ από ηλικιωμένο

Αίγιο: Το κόλπο είναι πάντα το ίδιο! Απέσπασαν 5.500 ευρώ από ηλικιωμένο
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 17.03.2011 | 11:42
Πρώτη δημοσίευση: 17.03.2011 | 11:42

Εκμεταλεύτηκαν την αδυναμία που έχει στο γιο του και αφού τον έπεισαν ότι είναι γνωστοί του, κατάφεραν και του πήραν τα λεφτά!

Δεν είναι το πρώτο περιστατικό με ηλικιωμένο που πέφτει θύμα αδίστακτων κακοποιών που ποντάρουν στην αγάπη τους στα συγγενικά τους πρόσωπα. Αυτή τη φορά, ένας 75χρονος από το Αίγιο πίστεψε πως οι ευγενικοί κύριου που τον επισκέφτηκαν είναι γνωστοί του γιου του, τον ανάγκασαν να πάει στην Τράπεζα και να κάνει ανάληψη 5.500 ευρώ...

Βέβαια, το σχέδιό τους ήταν πολύ καλά οργανωμένο! Οι δυο άγνωστοι άνδρες τηλεφώνησαν στο σπίτι του ηλικιωμένου νωρίτερα λέγοντας ότι είναι εργαζόμενοι σε μια ασφαλιστική εταιρία και του ζήτησαν το χρηματικό ποσό γιατί όπως του ανέφεραν ο γιος του χρωστούσε τα ασφάλιστρα.

Ο ίδιος στη συνέχεια πήγε στην τράπεζα και να κάνει την ανάληψη χρημάτων καθώς δεν είχε τόσα πολλά μετρητά στο σπίτι και χωρίς να υποψιαστεί τίποτα τους περίμενε στο σπίτι του στην Πούντα, λίγο μετά το Αίγιο.

Ο ηλικιωμένος τους υποδέχτηκε και αφού συνομίλησε μαζί τους, σύμφωνα με το dete.gr, τους είπε ότι θα τηλεφωνούσε εκείνη την στιγμή στον γιο του για να του πει τι συνέβη.

Οι απατεώνες για να μην ρισκάρουν να τιναχτεί το σχέδιό τους στον αέρα συμφώνησαν. Ωστόσο είχαν και εναλλακτικό σχέδιο γιατί πριν όμως προλάβει ο 75χρονος να σηκώσει το ακουστικό , του ζήτησαν να τους φτιάξει καφέ για να κερδίσουν χρόνο και έγιναν καπνός!   Διαδώστε αυτό το άρθρο