Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Αίμα στα δικαστήρια της Ευελπίδων – Γυναίκα πυροβόλησε και σκότωσε κατηγορούμενο για τη δολοφονία του γιού της

Αίμα στα δικαστήρια της Ευελπίδων – Γυναίκα πυροβόλησε και σκότωσε κατηγορούμενο για τη δολοφονία του γιού της
,

– Στο γραφείο του ανακριτή οι πυροβολισμοί
– Υπάρχει και άνθρωπος που τραυματίστηκε από μαχαίρι
– Απίστευτο το ότι πέρασε όπλο στα δικαστήρια
– Στα χέρια της αστυνομίας η γυναίκα που πυροβόλησε
– Αποκλεισμένο το κτίριο 9 γίνονται έλεγχοι σε όλους οσοι βρισκόταν μέσα την ώρα του μακελειού
– Νεκροί από την βεντέτα των 2 οικογενειών ένας 10χρονος, ένας 23χρονος και το σημερινό θύμα
– ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Ξέφραγο αμπέλι τα δικαστήρια της Ευελπίδων. Μέσα στο κτίριο εννιά, στον πρώτο όροφο, όπου βρίσκονται τα γραφεία των ανακριτών και την ώρα που κάποιος βρισκόταν ενώπιον του ανακριτή μια γυναίκα κατάφερε να περάσει κάθε έλεγχο, έφτασε εκεί και βγάζοντας το όπλο από μια πετσέτα όπου το είχε τυλίξει, σκόρπισε τον τρόμο.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τη γυναίκα και να την αφοπλίσουν. Κάποιοι αναφέρουν ότι πρόκειται για βεντέτα μεταξύ οικογενειών τσιγγάνων. Η γυναίκα λέγεται ότι έβαλε στο στόχαστρο τον άνδρα καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία του γιού της.

Ακολούθησε συμπλοκή κατά την οποία τραυματίστηκε με μαχαίρι ένα ακόμη άτομο. “Προστατέψτε την οικογένειά μου” φώναζε ο τραυματίας. Ως και αυτή την ώρα το κτίριο 9 των δικαστηρίων παραμένει αποκλεισμένο από τους αστυνομικούς που διενεργούν ελέγχους σε όλους όσοι βρίσκονταν στο κτίριο τη στιγμή του μακελειού.

Πώς έγινε το μακελειό

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit όλα ξεκινούν πέρυσι τον Σεπτέμβριο με το θάνατο του γιου της 37χρονης γυναίκας στο Ζεφύρι. Ήταν ένα τραγικό περιστατικό. Δυο παιδιά έπαιζαν με τα όπλα των γονιών τους (διαβάστε εδώ). Τα δύο 10χρονα παιδιά προφανώς δεν γνώριζαν ότι το ένα όπλο είναι γεμάτο με αποτέλεσμα αυτό να εκπυρσοκροτήσει και να βρει έτσι τραγικό θάνατο το ένα από τα δύο παιδιά.

Αμέσως ξέσπασε βεντέτα μεταξύ των οικογενειών των δύο φίλων. Κάηκαν σπίτια, συνεχώς έπεφταν πυροβολισμοί, ώσπου που σε μια συμπλοκή υπήρξε και δεύτερος νεκρός. Ένας 23χρονος μέλος της μιας απ’ τις δύο οικογένειες (διαβάστε εδώ). Την επόμενη ημέρα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ένοχο, ενώ λίγο μετά συνελήφθει ως συνεργός και ο αδελφός του…

Σήμερα οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν από το “Μεταγωγών” στον ανακριτή για να καταθέσουν.

Προφανώς η οικογένεια της γυναίκας ενημερώθηκε και εκείνη πήρε την απόφαση να πληρώσει τους κατηγορούμενους με το ίδιο νόμισμα.

Πέρασε το όπλο στο χώρο των δικαστηρίων, το τύλιξε με μια πετσέτα και μπήκε στο κτίριο εννιά.

Ανέβηκε ως τον πρώτο όροφο όπου οι δυο κατηγορούμενοι περίμεναν για να μπουν στο γραφείο του ανακριτή.

Η γυναίκα φαίνεται δεν ήταν μόνη. Άλλα άτομα της οικογένειά της ήτα μαζί της.

Κινήθηκαν προς το μέρος των κατηγορουμένων πριν προλάβουν να αντιδράσουν οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες.

Η γυναίκα έβγαλε το όπλο και το άδειασε εναντίον του ενός από τους δύο κατηγορούμενους, του 33χρονου που έπεσε νεκρός.

Ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ των μελών των δύο οικογενειών. Κατά τη συμπλοκή κάποιος κατάφερε ένα χτύπημα με μαχαίρι στον δεύτερο κατηγορούμενο, αδελφό του θύματος, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Το απίστευτο είναι ότι το περιστατικό έγινε παρουσία δεκάδων αστυνομικών. Η γυναίκα πάντως κατάφερε να  περάσει το όπλο από την είσοδο παρά τον ανιχνευτή μετάλλων… και αυτό είναι αδικαιολόγητο.

Επί της ουσίας όποιος περάσει την είσοδο, φάνηκε εκ του αποτελέσματος, μπορεί να πάει σε όποιο χώρο θέλει και να κάνει ό,τι θέλει στο χώρο των δικαστηρίων.

Ο χώρος είναι μεγάλος είναι δύσκολο να ελεγχθεί, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, από τη στιγμή που η γυναίκα κατάφερε να φτάσει κουβαλώντας όπλο μέχρι το γραφείο του ανακριτή.

Πολύ κοντά στο σημείο του μακελειού βρισκόταν ο Γ.Γ. του υπουργείου Δικαιοσύνης Νικόλας Κανελόπουλος που αμέσως έσπευσε στο κτίριο εννιά.

Η φύλαξη του χώρου είναι στην ευθύνη του υπουργείου Δημοσίας Τάξης, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το όπλο πέρασε απ’ τον φράκτη και όχι απ’ την κεντρική είσοδο (θεωρείται ότι θα είχε εντοπιστεί) κάτι που υποδηλώνει ξεκάθαρα ότι τα μέτρα φύλαξης των δικαστηρίων είναι ελλειπή, από τη στιγμή που ομ μόνος ουσιαστικός έλεγχος γίνεται σε και μόνο σημείο.

Διαβάστε επίσης:
10χρονος σκότωσε 10χρονο – Το παιχνίδι κατέληξε σε τραγωδία

Αιματηρή βεντέτα μετά τον τραγικό θάνατο του 10χρονου

Τον σακάτεψαν γιατί έμοιαζε ξένος – Ρατσιστικό χτύπημα κατά ελληνοαιγύπτιου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε