Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Αιματηρή καταδίωξη δουλεμπόρων στην Καβάλα – Σκοτώθηκε ένας πολίτης!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το αυτοκίνητο του άτυχου οδηγού συγκρούστηκε με ένα από τα ΙΧ των δουλεμπόρων, την ώρα της καταδίωξης.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα, όταν αστυνομικοί εντόπισαν σε δασική περιοχή δύο ύποπτα ΙΧ, τα οποία άρχισαν να παρακολουθούν.  Κατάφεραν να σταματήσουν το ένα από αυτά και να συλάβουν τον Σύριο οδηγό του αλλά και τους 8 λαθρομετανάστες που βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο.
 
Το δεύτερο ΙΧ, το οποίο επίσης μετέφερε λαθρομετανάστες, δε σταμάτησε όταν οι αστυνομικοί έκαναν σήμα. Ανέπτυξε ταχύτητα και… ξεκίνησε καταδίωξη.

Με ιλιγγιώδη ταχύτητα και ενώ βρισκόταν στο 45ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Σερρών – Καβάλας, το ΙΧ που οδηγούσε ο δουλέμπορος ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε μετωπικά με ένα άλλο αυτοκίνητο, που περνούσε τυχαία από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Νεκροί από τη σύγκρουση βγήκαν ο δουλέμπορος αλλά και ο 53χρονος οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, κάτοικος του Δήμου Φιλίππων Καβάλας.

Μετά τη σύγκρουση με το ΙΧ, το αυτοκίνητο του δουλεμπόρου άρχισε να κάνει σβούρες πάνω στο δρόμο καταλήγοντας πάνω στο περιπολικό που το καταδίωκε! ΟΙ δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά, όπως επίσης οι 5 λαθρομετανάστες που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με το δουλέμπορο.

Όλοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας…

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, τα δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα που οδηγούσαν οι δουλέμποροι, είχαν κλαπεί στις 15-08-2010 και 20-08-2010 από τους Νομούς Αττικής και Φθιώτιδας αντίστοιχα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε