Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Αίσιο τέλος για την κοπέλα που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Σε αυτό το σημείο βρισκόταν η 28χρονη κοπέλα μέσα στην οικοδομή ΦΩΤΟ NEWSIT
Σε αυτό το σημείο βρισκόταν η 28χρονη κοπέλα μέσα στην οικοδομή ΦΩΤΟ NEWSIT

Το NewsIt βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο όπου η 28χρονη κοπέλα απειλούσε να δώσει ένα τέλος στη ζωή της πηδώντας από τον τέταρτο όροφο οικοδομής. Τελικά με τη βοήθεια του διαπραγματευτή η νεαρή κοπέλα πείστηκε να κατέβει από την οικοδομή.

Λίγο πριν τις 12 το βράδυ ο διαπραγματευτής έπεισε τη νεαρή κοπέλα να μην προβεί σε κάποια επικίνδυνη ενέργεια για τον εαυτό της. Λίγο πριν τελειώσει αισίως η περιπέτεια αυτή η 28χρονη είχε ζητήσει να συνομιλήσει με τη διευθύντρια του σούπερ μάρκετ όπου δούλευε, όπως και έγινε τελικά. Αυτό φαίνεται ήταν το κλειδί για να πειστεί η νεαρή να κατέβει από την οικοδομή. 

Η εξωτερική πλευρά της οικοδομής

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα η 28χρονη γυναίκα ανέβηκε στην ταράτσα οικοδομής στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στην Καισαριανή και απειλούσε ότι θα πέσει στο κενό. Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες για το τί οδήγησε την κοπέλα να πράξει κατά αυτό τον τρόπο. Πάντως, σύμφωνα με μαρτυρίες στο NEWSIT προηγήθηκε μία λογομαχία ανάμεσα στην 28χρονη και σε έναν άνδρα, το όνομα του οποίου μάλιστα η νεαρή φώναζε όσο ήταν στην οικοδομή.

Οι γονείς της νεαρής κοπέλας σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται στην Κρήτη, ενώ οι γείτονες όλων των γύρων πολυκατοικίων έχουν βγει στα μπαλκόνια τους. Ωστόσο, η αστυνομία που ήταν εκεί, είχε επιβάλει απόλυτη ησυχία στο χώρο, ώστε να μην ταραχθεί η νεαρή κοπέλα.

Στις 22:20 έφθασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε