Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αιτωλοακαρνανία: Πατέρας 5 παιδιών ομολόγησε πως έβαλε 3 φωτιές!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στην αρμόδια πυροσβεστική υπηρεσία έχει οδηγηθεί και ανακρίνεται ένας 39χρονος άνδρας πατέρας 5 παιδιών, ο οποίος από τα πρώτα στοιχεία και τις σχετικές πληροφορίες…

φέρεται να έχει ομολογήσει πως έβαλε τρεις φωτιές σε διαφορετικά σημεία, κοντά στο Ευηνοχώρι όπου και κατοικεί, που όμως όπως υποστηρίζε, δεν συσχετίζονται με τη βασική εστία της καταστροφικής πυρκαγιάς που μαίνεται τις τελευταίες ώρες.

Ο ύποπτος, σε βάρος του οποίου ξεκίνησε να συντάσσεται δικογραφία για εμπρησμό από πρόθεση, προσήχθη μετά από μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής που υποστηρίζουν πως τον είδαν να βάζει φωτιές. Πρόκειται για υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος είναι παντρεμένος με Ελληνίδα και όπως προαναφέρθηκε, είναι πατέρας 5 παιδιών, τα περισσότερα από τα οποία ανήλικα.

Στο μεταξύ, παρότι από το πρωί η κατάσταση παρουσιάζεται αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες εφιαλτικές ώρες και στα 5 μεγάλα μέτωπα που μαίνονται ανεξέλεγκτα, και κυρίως σ’ αυτό της Λευκίμμης του Έβρου, οι φόβοι για νέες αναζωπυρώσεις είναι παραπάνω από εμφανείς, καθώς στις επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται η ενίσχυση των ανέμων που ανά περιοχές ενδέχεται να ξεπεράσουν και τα 8 μποφόρ.

Από χθες το πρωί μέχρι σήμερα, ξέσπασαν συνολικά 11 δασικές φωτιές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Νέα οικολογική καταστροφή – Στάχτη 80.000 στρέμματα σε Έβρο και Αρκαδία

Συμμαχος της φωτιάς ο καιρός -Δεν κοπάζουν τα μελτέμια – Η πρόγνωση ως την Τετάρτη

Πάνω από 100 τα πύρινα μέτωπα σε όλη τη χώρα – Στάχη 50.000 στρέμματα – Σε έκτακτη ανάγκη Αρκαδία και Έβρος!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε