Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Αιχμάλωτοι των ληστών για μιάμιση ώρα μέσα στο ίδιο τους το σπίτι – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ

Οι κουκουλοφόροι ληστές έκοψαν το τηλέφωνο, έδεσαν χειροπόδαρα τον άντρα, απείλησαν με όπλο τη γυναίκα του και επί μιάμιση ώρα έψαχναν για χρήματα και κοσμήματα κάνοντας το σπίτι στο Γέρακα “καλοκαιρινό”. Tα θύματα των ληστών περιγράφουν λεπτό προς λεπτό στο Newsit πως έγινε η ληστεία.

Οι τρεις κακοποιοί εισέβαλλαν στο απομακρυσμένο σπίτι χθες στις 5.30 το απόγευμα, παραβιάζοντας την πόρτα που ήταν ξεκλείδωτη.

Εκείνη την ώρα το ζευγάρι των ηλικιωμένων έβλεπε τηλεόραση. Το μόνο που πρόλαβαν να ακούσουν ήταν ενας θόρυβος και αμέσως μετά ήρθαν αντιμέτωποι με τους ληστές.

Οι κακοποιοί έδεσαν χειροπόδαρα τον κύριο Θωμά Θεοχάρη, 71 ετών και στη συνέχεια έκοψαν το τηλέφωνο για να μη μπορεί κανένας να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Ο ενας ληστής απείλησε με πιστόλι τη γυναίκα του κυρίου Θωμά, την 62χρονη Μαίρη Θεοχάρη δίνοντας έτσι χρόνο στους δύο συνεργούς του να ψάξουν όλο το σπίτι. Μάλιστα για να μη γίνουν αντιληπτοί έκλεισαν παράθυρα και μπατζούρια και κλείδωσαν την πόρτα.

Οι αδίστακοι ληστές επί μιάμιση ώρα έκαναν το σπίτι κυριολεκτικά “καλοκαιρινό”, άνοιξαν όλες τις ντουλάπες, τα συρτάρια και τα ράφια, έψαξαν ακόμη και τα κατσαρολικά στην κουζίνα και ανέβηκαν ακόμη και στο πατάρι του σπιτιού.

Αφού εκαναν το σπιτι ρημαδιό, βρήκαν συνολικά 1800 ευρω.Εφυγαν απο την πόρτα της κουζίνας και χάθηκαν μεσα στο σκοτάδι.

Τραγική ειρωνεία…Το ένα από τα 3 εγγόνια του ζευγαριού έπαιρνε τηλέφωνο για να μιλήσει με τη γιαγιά και τον παππού την ώρα που τους λήστευαν.

Ηταν η πέμπτη φορα που το ηλικιωμένο ζευγάρι στο Γέρακα έγινε στόχος κακοποιών, αλλα η πρώτη που βρέθηκε αντιμέτωπο με τους ληστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι ληστές πήγαν να τινάξουν στον αέρα ένα οικοδομικό τετράγωνο! ΦΩΤΟ

Έβαλαν γκαζάκια σε γυναίκα που εμπλέκεται στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου

Τελικά δεν έκαναν την τύχη τους με το ΠΡΟΠΟ οι ληστές

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε